Εκεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε για το βασικό στόχο του συλλόγου που είναι η επιστροφή στον ιστορικό χώρο της, αλλά και για το έργο ανάπτυξης που θα βοηθήσει πολύ την πόλη στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατουν το τελευταίο διάστημα.
Αναφέρθηκε εκτενώς στη χωρητικότητα του γηπέδου (28.000-30.000 θέσεις), αλλά και στο πλάνο (ποδοσφαιρικό γήπεδο, εμπορικοί χώροι, πάρκινγκ και κλειστό στο παλιό εργοστάσιο της Μπριτάνια).
Η Επιτροπή φάνηκε να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτά που της παρουσιάστηκαν και βλέπει θετικά την υλοποίησή τους.
Συγκεκριμένα, ο Αδαμίδης ζήτησε από την Επιτροπή Περιβάλλοντος να βοηθήσει σε κάποιες νομοθετικές ρυθμίσεις που έχει ζητήσει η ΑΕΚ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, αλλά και πάνω στα πολεοδομικά ζητήματα της υπόθεσης.
Η Επιτροπή τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ σε αυτήν την προσπάθεια και λόγω της ιστορίας της ομάδας και του κόσμου που εκπροσωπεί, αλλά και επειδή συμφέρει την Πολιτεία ως έργο ανάπτυξης.
Το πλάνο της ΑΕΚ για τη Νέα Φιλαδέλφεια άκουσαν εκ μέρους της Επιτροπής Περιβάλλοντος οι: Γιάννης Καρτάλης (πρόεδρος - βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Μάκης Βορίδης (Γραμματέας - βουλευτής ΛΑΟΣ), Γιάννης Βούρος (μέλος - βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Κώστας Γείτονας (μέλος - βουλευτής ΠΑΣΟΚ), Αριάδνη Αγάτσα (μέλος - βουλευτής ΠΑΣΟΚ) Κυριάκος Μητσοτάκης (μέλος - βουλευτής ΝΔ), Ανδρέας Λυκουρέντζος (μέλος - βουλευτής ΝΔ). Από το ΚΚΕ και το Συνασπισμό δεν παρέστη κανείς εκ των βουλευτών της Επιτροπής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου