Τελευταία Νέα

27/1/11

Ξανά ο Ντιέγκο στην Αθήνα!

   Ξανά ο Ντιέγκο στην Αθήνα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τoυ gazzetta.gr/assistgr, ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα ξανάρχεται στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός θα έρθει στην Αθήνα τον προσεχή Μάιο ή Ιούνιο!


Όπως σας αποκαλύπτει το gazzetta, o Nτιέγκο Μαραντόνα θα πραγματοποιήσει την τρίτη του επίσκεψη στην Ελλάδα. Θα έρθει τον Μάιο ή τον Ιούνιο, προκειμένου να προωθήσει το ποδόσφαιρο σάλας!!!
Μάλιστα μαζί του θα έχει και την ομάδα του που αγωνίζεται σε σάλα, με σκοπό να δώσει αγώνες. Ήδη ο μάνατζερ του Ντιεγκίτο που μετά την απόλυσή του από την Εθνική Αργεντινής δεν έχει ομάδα, ετοιμάζεται να ξεκινήσει επαφές με ομάδες, διαφημιστικές εταιρείες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να κλείσουν οι σχετικές δουλειές.

Είναι η τρίτη φορά που ο Μαραντόνα επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια. Η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο του 2005, όταν ο υπέρβαρος και κουρασμένος από τις καταχρήσεις Αργεντινός σταρ είχε έρθει στην Αθήνα για διαφημιστικούς σκοπούς και η δεύτερη τον Μάιο του 2006, όταν συμμετείχε και στη φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του νταμπλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου