Τελευταία Νέα

27/2/11

ΠΑΟΚ - Καβάλα 0-2

                       Νικουλάε

Η Καβάλα πήρε μία εύκολη νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 0-2 παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έσπασε μία παράδοση 18 αγώνων δίχως νίκη εναντίον του Δικέφαλου. Κουρασμένοι οι γηπεδούχοι και χωρίς ενέργεια έμειναν εκτός πλέι οφ.


Σε ένα παιχνίδι με πολύ ρυθμό, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και αρκετές φάσεις (κυρίως για τους φιλοξενούμενους) η ομάδα της Καβάλας έφυγε με τους τρεις βαθμούς και ξεπέρασε τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία.

Οι παίκτες του Χένρι Κάσπερτσακ έπαιξαν πολύ έξυπνο ποδόσφαιρο και εκμεταλλευόμενοι την ποιότητα του Μάριους Νικουλάε πήραν μία ιστορική νίκη, αφού η Καβάλα δεν είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ στα τελευταία 18 ματς!!

Από το παιχνίδι δεν έλειψαν φυσικά και τα απρόοπτα. Το παιχνίδι καθυστέρησε περίπου 6 λεπτά λόγω της διαμαρτυρίας των φίλων του ΠΑΟΚ, ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα Καρντόσο και Ονουάτσι... στράβωσαν με την αλλαγή τους.

Μάλιστα ο Νιγηριανός βγήκε 40 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, παρόλα αυτά φώναζε στον προπονητή του! Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν σε κακή μέρα και αρκετά κουρασμένος, ενώ έγιναν πολλά λάθη από τα άκρα.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο: Τούμπας.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών).

Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Τρύφων (Δράμας).

4ος: Γιάχος (Χίου).

Παρατηρητής: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (Ίβιτς 46'), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιερινία, Σνάουτσερ (Λίνο 65'), Τσουκαλάς (Αθανασιάδης 65'), Ετό.
Καβάλα (Χένρικ Κάσπερτσακ): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Πέρτζελ, Ρίος, Νικουλάε, Καρντόζο (Ντικρόκ 32'), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι (Σιόντης 90'). Αμπντούν.

Σκορερ: Νικουλάε (σουτ 37'), Ρίος (σουτ 37').

Καρτες: Καρντόσο (κίτρινη 10'), Ετό (κίτρινη 13'), Ντουγκλάο (κίτρινη 26'), Νικουλάε (κίτρινη 40'), Πέρτζελ (κίτρινη 45'), Χργκοβιτς (κίτρινη 54').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου