Τελευταία Νέα

1/2/11

Παρόντες κόσμος και ελικόπτερο στην προπόνηση


Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο γήπεδο της Τούμπας για να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του επαναληπτικού την Τετάρτη (2/2). Παρών και το ελικόπτερο της αστυνομίας.
Κοσμοσυρροή στην Τούμπα! Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την τελευταία προπόνηση της ομάδας ενόψει του επαναληπτικού του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (2/2).

Οι περίπου 5.000 οπαδοί δεν είναι οι μοναδικοί... επισκέπτες στην προπόνηση της ομάδας του Μάκη Χάβου. Υπάρχει και το ελικόπτερο της αστυνομίας.

Η αστυνομική διεύθυνση της Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί τη δική της... πρόβα τζενεράλε ενόψει του ντέρμπι της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο φορές το γύρο του γηπέδου, ενώ με την παρουσία του και το θόρυβο που κάνει αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους εκνευρισμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει το olapaok.gr οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα στις κερκίδες του γηπέδου. Φυσικά οι ποδοσφαιριστές αποθεώθηκαν κατά την προσέλευση της του στο γήπεδο και την είσοδο τους στο αγωνιστικό χώρο.

Μετά από την "ομιλία" του Χάβου οι παίκτες του ΠΑΟΚ γύρισαν προς την πλευρά του κόσμου και τους καταχειροκρότησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου