Τελευταία Νέα

21/2/11

NBA - (All-star Weekend) West (Δύση) - Easte (Ανατολή): 148-143


Στο φετινό all-star game που έγινε στο Λος Άντζελες, στην καρδιά του Χόλιγουντ, υπάρχει ένα αστέρι που λάμπει περισσότερο από τα άλλα. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Κόμπι Μπράιαντ, που έκλεψε και πάλι την παράσταση αφενός οδηγώντας τη Δύση στη νίκη (148-143) επί της Ανατολής κι αφετέρου κερδίζοντας τον τίτλο του MVP.

Ο άσος των Λέικερς και... οικοδεσπότης του Show σκόραρε 37 πόντους. Ήταν η 4η φορά που αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης σε ένα all-star game, ισοφαρίζοντας το σχετικό ρεκόρ.

"Νιώθω μια ευθύνη από τη στιγμή που μας ψηφίζει ο κόσμος και νιώθω ότι πρέπει να κάνω ότι και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, δηλαδή να παίζω σκληρά. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε θέαμα. Θέλουν να μας δουν να ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλο κι αυτό προσπαθώ να πω στους συμπαίκτες μου" τόνισε ο Κόμπι Μπράιαντ.

Ο 33χρονος γκαρντ που απουσίασε πέρσι λόγω τραυματισμού είχε ακόμη 14 ριμπάουντ. Και πρόσθεσε: "Νιώθω υπέροχα να παίζω στο "σπίτι" μου. Αυτό θα είναι λογικά το τελευταίο all-star game που παίζω μπρος στο κοινό του Λος Άντζελες".

Ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 34 πόντους σκοράροντας 5 συνεχόμενους όταν οι Ανατολιοί μείωσαν τη διαφορά από τους 17 στους 2 πόντους. Μάλιστα πέτυχε και δύο βολές στα τελευταία δευτερόλεπτα "σφραγίζοντας" τη νίκη των Δυτικών.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έδωσε από την άλλη μια ξεχωριστή παράσταση σημειώνοντας τριπλ-νταμπλ-φίγκιουρ με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ, για να γίνει μόλις ο δεύτερος παίκτης που καταφέρνει κάτι τέτοιο μετά τον Μάικλ Τζόρνταν. Ο Αμάρε Στούνταμαϊρ πρόσθεσε άλλους 29, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ πρόλαβε να πετύχει 14 πριν αποχωρήσει με ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

"Ήλπιζα να κερδίσει η Ανατολή προκειμένου να βγει MVP ο συμπαίκτης μου (Τζέιμς) με το τριπλ-νταμπλ. Βέβαια κι ο Κόμπι άξιζε τον τίτλο" ήταν τα λόγια του "Φλας", που υπέστη υποτροπή στο διάστρεμμα που είχε πάθει κόντρα στους Σέλτικς.

"Φαινόταν από την αρχή ότι πήγαινε για τον τίτλο του MVP. Δεν πάσαρε καθόλου, αλλά αυτός είναι ο κόμπι" πέταξε την κακία του ο Αμάρε Στούνταμαϊρ, που είδε τον γκαρντ των Λέικερς να σημειώσει 21 πόντους πριν βγει η Ριάνα να τραγουδήσει στο ημίχρονο.

Το κοινό του Λος Άντζελες αποδοκίμασε τον Πολ Πιρς (παρότι μεγάλωσε στην.. γειτονιά) και τον συμπαίκτη του στους Σέλτικς Κέβιν Γκαρνέτ που ξεκίνησαν στη βασική πεντάδα της Ανατολής. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πρώτου δωδεκάλεπτου οι δυο τους έπαιξαν μαζί με τον Ραζόν Ρόντο και τον Πολ Πιρς που ήρθαν από τον πάγκο, οδηγώντας τον κόσμο σε νέο... γιουχάρισμα.

Στο μεταξύ στις θέσεις δίπλα από το παρκέ βρέθηκαν αρκετοί αστέρες της showbiz όπως ο Jay-Z, ο Σον Ντίντι Κομπς, ο Στίβι Ουόντερ, ο Τζον Λέτζεντ κι ο Τζάστον Μπίμπερ.

Δύση-Ανατολή: 148-143.

Δύση: Άντονι 8, Ντουράντ 34, Ντάνκαν 2, Μπράιαντ 37, Πολ 10, Γκασόλ 17, Ουίλιαμς 5, Τζινόμπίλι 7, Νοβίτσκι 6, Ουέστμπρουκ 12, Γκρίφιν 8, Λοβ 2.

Ανατολή: Στούνταμαϊρ 29, Τζέιμς 29 (12ρ, 10ασ), Χάουαρντ 5, Ουέιντ 14, Ρόουζ 11, Γκαρνέτ 4, Άλεν 12, Τζόνσον 11, Μπος 14, Πιρς 6, Χόρφορντ 2, Ρόντο 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου