Τελευταία Νέα

11/3/11

Η επίσημη μπάλα του τελικού του Champions League 2011!

  Η επίσημη μπάλα του τελικού!



Η Αγγλία φιλοξενεί για πρώτη φορά τελικό Champions League μετά το 2003 και η adidas παρουσίασε την επίσημη μπάλα αυτού του μεγάλου παιχνιδιού που θα γίνει στις 28 Μαΐου στο «Γουέμπλεϊ».

Η μπάλα έχει την ονομασία adidas Finale London, το σχέδιο της είναι εμπνευσμένο από την πόλη του Λονδίνου, ενώ το κόκκινο χρώμα παραπέμπει στον σταυρό του Αγίου Γεωργίου που υπάρχει στην σημαία της Αγγλίας.

Αυτή θα είναι η 16η επίσημη μπάλα που σχεδιάζεται από την συγκεκριμένη εταιρία για το Champions League. Η παρουσίαση της έγινε πριν τις ρεβάνς των «16» στο «Γουέμπλεϊ» από τον Καλού της Τσέλσι και τον Νασρί της Άρσεναλ, από ποδοσφαιριστές δηλαδή που παίζουν στις δύο από τις τρεις λονδρέζικες ομάδες που συμμετέχουν φέτος στον θεσμό (σ.σ. η Άρσεναλ έχει πει ήδη αντίο...). «Η διεξαγωγή του τελικού του Champions League 2011 στο Wembley είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τις ομάδες του Λονδίνου που συμμετέχουν στη διοργάνωση  και είναι υπέροχο που η adidas δημιούργησε μια μπάλα ειδικά για την περίσταση», δήλωσε ο άσος της Τσέλσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου