Τελευταία Νέα

15/5/11

Β' Εθνική: Αποτελέσματα 15 μαΐου (ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ).



Την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Football League πανηγυρίζει ο Παναιτωλικός ο οποίος νίκησε με 3-2 την Ηλιούπολη, ενώ ο ΟΦΗ συνέτριψε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1. Μετά την Καλλιθέα, υποβιβάστηκε και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Τέσσερις ομάδας από την Αθήνα στα πλέϊ άουτ, δεν υπήρξαν αλλαγές στα πλέϊ οφ. Η συνέχεια στις αίθουσες για τις αδειοδοτήσεις και την καταγγελία της Καλλιθέας.

Το Αγρίνιο δεν πανηγυρίζει μόνο για την απευθείας άνοδο του Παναιτωλικού στην Superleague, αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.




Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πέρασε από την Ηλιούπολη, επικρατώντας με 3-2 της ομώνυμης ομάδας και σε συνδυασμό με το πάρτι που έκανε ο ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" συντρίβοντας με 4-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε στο νήμα την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Από εκεί και πέρα, στα πλέι οφ της ανόδου θα συμμετέχουν, ο ΟΦΗ, τα Τρίκαλα που νίκησαν με 1-0 στην Ρόδο τον Διαγόρα, ο Λεβαδειακός που επικράτησε με 3-0 στη Νεάπολη του Ιωνικού και η Δόξα Δράμας που ηττήθηκε στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με 2-1.

Η νίκη αυτή δεν έφτανε στην Αναγέννηση πάντως, η οποία ακολούθησε την Καλλιθέα στην Football League 2, καθώς ο Εθνικός επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στο Ελληνικό.

Έτσι, στα πλέϊ άουτ θα αναμετρηθούν τέσσερις ομάδες από την Αττική και αυτές είναι ο Ιωνικός, η Ηλιούπολη, ο Θρασύβουλος και ο Εθνικός.

Βέβαια το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί και θα συνεχιστεί στις αίθουσες της ΕΠΟ και της Football League την εβδομάδα που θα διανύσουμε.

Στην ΕΠΟ θα εκδικαστούν οι εφέσεις των ΟΦΗ, Δόξα Δράμας και Πανθρακικού την Δευτέρα και θα μάθουμε αν θα πάρουν οι ομάδες άδεια συμμετοχής στα πλέϊ οφ, ενώ θα επανεξεταστεί ο φάκελος αδειοδότησης των Τρικάλων.

Στην Football League, θα συζητηθεί η καταγγελία της Καλλιθέας για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερώτητες του Ιωνικού και του Εθνικού. Εάν δικαιωθεί η Καλλιθέα, τότε θα υποβιβαστούν Ιωνικός και Εθνικός και στα πλέϊ άουτ θα συμμετάσχουν οι Καλλιθέα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:

Ηλιούπολη-Παναιτωλικός 2-3.

(74' Κρητικός, 89' αυτ. Αναστασιάδης-22' Θεοδωρίδης, 39' Kαραμαλίκης, 88' Μπουμάλ)

Ηλιούπολη: Αδαμόπουλος, Λαμπρόπουλος, Νικολόπουλος, Θάνος, Μπέριος, Ηλιόπουλος, Κρητικός, Στεφανίδης, Λεοντίου, Δημήτρης, Ουρόσεβιτς.

Παναιτωλικός: Τζενάμο, Παλαιολόγος, Κούσας, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ετζενγκουέλε, Δέντσας, Μπαϊκαρά, Μπουμάλ, Θεοδωρίδης, Καραμαλίκης.

Διαγόρας-Τρίκαλα 0-1.

(61' Μανουσάκης)

Διαγόρας: Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Πεταυράκης, Χαντζόπουλος, Φράγκος, Μαριεττάκης, Προβατίδης, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Γεωργίου.

Τρίκαλα: Πούρης, Μπακομήτρος, Μπουκουβάλας, Γιώτας, Γεωργίου, Σαββίδης, Ιακωβάκης, Μπαλού, Μανουσάκης, Σκεπάνοβιτς, Ένοκ.

Εθνικός-Αγροτικός Αστέρας 2-0.

(49' Τσεμπερίδης, 92' Φαρινόλα)

Εθνικός: Παγούδης, Γκράιμς, Βιδάλης, Κοκκίνης, Σύρος, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Φαρινόλα, Βασιλόγιαννης, Ψιάνος.

Αγροτικός Αστέρας: Γλύκος, Γ. Παπαδόπουλος, Σκλιοπίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Γόγολος, Σαμουηλίδης, Τσουκαλίδης, Σαπάνης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Στεφανίδης. 

Ιωνικός-Λεβαδειακός 0-3.

(79' Ζουρούδης, 81' Πόποβιτς, 88' Κοιλιάρας)

Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Ρουσάκης, Μεϊντής, Δελήμπασης, Πολίτης, Βλάχος, Άλβες, Γιόνδης, Σπυριδάκης, Αρβανίτης, Πασάς.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κορδονούρης, Λισγάρας, Ψωμάς, Μαχαίρας, Κοιλιάρας,, Σοϊλέδης, Ντιμπαλά, Μπάρκογλου, Πόποβιτς.

Πανθρακικός-Πιερικός 3-0.

(56' Λιαπάκης, 81', 89' Γωνιάδης)

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Λιαπάκης, Μάλκι, Ορλάντο, Αρσενίεβιτς, Ρομπέρ.

Πιερικός: Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Χατζής, Περουτζίνι, Πέντα, Κωνσταντινίδης, Καλαγκάνης, Κοντέων, Ομάρ, Γ. Λαζαρίδης.

Καλλιθέα-Θρασύβουλος 1-2.

(75' Πλατέλλας-6', 24' Zαχαρόπουλος)

Καλλιθέα: Τακίδης, Ηρακλής, Σταύρου, Παραράς, Κισκαμπάνης, Καλτσάς, Πινδώνης, Παπαναστασίου (28' Αρκούδας), Ντακόλ, Καραδήμος, Πλατέλλας.

Θρασύβουλος: Σιδεράκης, Παπαθανασίου, Βαλεριάνος, Ζώνας, Βασιλείου, Πρίπου, Τσιμικλής, Μίχος, Λανγκλέ, Κατσικής, Ζαχαρόπουλος.

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 4-1.

(45' πεν., 72' Αγρίτης, 66' Καμπάνταης, 69' Γιακούμπου- 40' Πατσατσόγλου)

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπερτίν, Παπουλής, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Κιάσσος, Αγρίτης, Καμπάνταης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Κειτά, Κυριάκος, Μπακαγιόκο, Ανδράλας, Πατσατζόγλου, Σκούφαλης.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας 2-1.

(9' αυτ. Μοσχάκης, 85' Κάρλος Σίλβα- 24' Μαρκόφσκι)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Καρακώστας, Λούιζ Κάρλος, Αγγελόπουλος, Ντοριβάλ, Μπουντούρης, Βούκοβιτς, Μπαντάς, Θεοδοσιάδης, Σίλβα, Ροντρίγκο, Κουρτεσιώτης.

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Καρακώστας, Μαρκόφσκι, Ρούτσης, Χλωρός, Χατζηπαντελίδης, Μοσχάκης, Μαραγκός, Μπαξεβανίδης, Χατζηζήσης, Ντε Φαρία.

Εθνικός Αστέρας-Βέροια 3-1.

(24' Αργυρίου, 29' Χανιώτης, 58' Διαμάντης- 13' Καλτσάς)

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Χωριανόπουλος, Τραορέ, Παντίδος, Άντονι, Σκάρος, Σανόκο, Φραντζεσκί, Διαμάντης, Χανιώτης, Αργυρίου.

Βέροια: Κοτταρίδης, Παγώνης, Αουρέλιο, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Βεργώνης, Καλτσάς, Μιχαλόπουλος, Λαναρής, Κουτσοσπύρος.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Παναιτωλικός    75
2. ΠΑΣ Γιάννινα    74
__________________________
3. ΟΦΗ    69
4. Τρίκαλα    60
5. Λεβαδειακός    60
6. Δόξα Δράμας    53
__________________________
7. Διαγόρας    52
8. Πανθρακικός    47
9. Βέροια    44
10. Πιερικός    41
11. Εθνικός Αστέρας    38
12. Αγροτικός Αστέρας    37
__________________________
13. Ιωνικός    37
14. Ηλιούπολη    36
15. Θρασύβουλος    36
16. Εθνικός    35
__________________________
17. Αναγέννηση Καρδίτσας    33
18. Καλλιθέα    19.



Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ:

ΟΦΗ    4
Τρίκαλα    2
Λεβαδειακός    2
Δόξα Δράμας    0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ:

Ιωνικός    2
Ηλιούπολη    0
Θρασύβουλος    0
Εθνικός    0.

1 σχόλιο: