Τελευταία Νέα

1/5/11

Κύπελλο Ελλάδος:"Πόλεμος" στο ΟΑΚΑ !

                                                      


Ένας τελικός που αμαυρώθηκε από εκτεταμμένα επεισόδια, είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και ξύλο στους παίκτες!

Το σφύρίγμα(;) του Τάσου Κάκου σηματοδότησε και την έναρξη των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ που συνέχισαν αυτά που είχαν προηγηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε δώσει εννέα λεπτά καθυστερήσεων, αλλά στο 92' το παιχνίδι διεκόπη χωρίς κανείς να γνωρίζει ακόμα αν ο Κάκος σφύριξε την λήξη ή αν το παιχνίδι απλά σταμάτησε επειδή οι φίλοι της Ένωσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.
Και αν έμπαιναν για να πανηγυρίσουν μόνο θα ψάχναμε αν τελικά έληξε τυπικά ή όχι ο αγώνας, αλλά δεν έμειναν μόνο σε αυτό.
Ακολούθησαν τρομακτικές εικόνες με τους οπαδούς να παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ αλλά και να χτυπούν τους παίκτες του Ατρόμητου που ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά μέχρι τα ΜΑΤ να καταφέρουν να οδηγήσουν τους περισσότερους από αυτούς πίσω στις κερκίδες.
Μετά από αυτό το ΟΑΚΑ θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο αφού οι διαφημιστικές πινακίδες είχαν ξηλωθεί και ήταν πεταμένες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα δίχτυα είχαν ξηλωθεί και μόνο γήπεδο δεν θύμιζε το σκηνικό.
Είναι βέβαιο ότι τα γεγονότα θα κάνουν το γύρο του κόσμου και ειδικά η εικόνα του Ολυμπιακού Σταδίου λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, που θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο.
Παράλληλα, θα αποτελέσουν ακόμα μία κηλίδα στον ήδη "βρώμικο βιογραφικό" που έχει δημιουργήσει η FIFA, η UEFA και η FIFpro για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ενώ για την ΑΕΚ είναι ένα ακόμα "καμπανάκι" που ίσως σημάνει και την τιμωρία της για παραπάνω από δύο αγωνιστικές, από τη στιγμή που είναι υπότροπη και αυτά τα επεισόδια χαρακτηριστούν ως εκτεταμμένα. Το πότε θα ισχύσει, ή -σχεδόν δεδομένη- τιμωρία θα καθοριστεί από το πότε θα εκδικαστεί η υπόθεση, με σημαντικότερο όλων φυσικά το αν θα ξεκινήσει από τα πλέι οφ που αρχίζουν την επόμενη βδομάδα.


                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου