Τελευταία Νέα

20/5/11

Πωλείται ο Κ. Ρονάλντο (;)


Η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν εγκαταλείπει το όνειρο για να πάρει τον Κ.Ρονάλντο αλλά όπως αποκαλύπτει η "Sun", υπάρχει διάθεση από τη Ρεάλ να πουλήσει τον "CR7" στον αγγλικό σύλλογο έναντι 150.000.000 λιρών!


Η ίδια εφημερίδα επικαλείται ισπανικές πηγές αναφορικά με την ανοιχτή γραμμή μεταξύ των δύο συλλόγων ενώ σημειώνει ότι σε περίπτωση που γίνει το deal η μεταγραφή θα εκτοξευτεί στα 228.000.000 λίρες από τη στιγμή που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα απαιτήσει πενταετές συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές 300.000 λιρών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Sun "ο 26χρονος Ρονάλντο δεν έχει καλές σχέσεις με τον Ζοζέ Μουρίνιο και η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου είναι έτοιμη να ακούσει προσφορές" , ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν οι "πολίτες" δώσουν σάρκα και οστά σε αυτό το τρελό σενάριο θα πρόκειται για "χτύπημα" και κατά της Γιουνάιτεντ, μετά την αρπαγή του Κάρλος Τέβες το 2009.

Για δυναμικό μπάσιμο της Μάντσεστερ Σίτι όσον αφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει λόγο την Παρασκευή και η "As".

Σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα, ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, Σεϊχης Μανσούρ, ετοιμάζεται να "παίξει τα ρέστα" του για τον πρώτο σκόρερ στην Ευρώπη (51 γκολ φέτος), καθώς μετά τις δύο πρώτες προσφορές 100 και 150 εκατομμυρίων αντίστοιχα (απορρίφθηκαν), είναι έτοιμος να δαπανήσει 180.000.000 ευρώ για την αγορά του Πορτογάλου άσου!

Η Σίτι διαψεύδει το ενδιαφέρον

Μετά πάντως από τον τεράστιο ντόρο που έγινε και σήμερα, υψηλά διοικητικά στελέχη της Μάντσεστερ Σίτι έσπευσαν να διαψεύσουν το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Η φημολογία που συνδέει το σύλλογο με τον Ρονάλντο είναι αβάσιμη και κακοπροαίρετη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, όμως δεν είναι στη λίστα των μεταγραφικών μας στόχων", δήλωσαν χαρακτηριστικά μιλώντας στο "Sky Sports News".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου