Τελευταία Νέα

22/5/11

Άρης-Αθανασιάδης και την νέα διετία!


Το ψηφοδέλτιο "ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" με επικεφαλή του τον Αθανάσιο Αθανασιάδη επικράτησε των σημερινών εκλογών της Λέσχης Φίλων Άρη για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΠΑΕ Άρης.

Οι εκλογές που ξεκίνησαν στις 9:00 το πρωί της Κυριακής (22/05) και ολοκληρώθηκαν στις 20:00 διεξήχθησαν με απόλυτη τάξη και ευπρέπεια και από τα 4.775 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη ψήφισαν 3.418 με έγκυρα 3.327 και άκυρα/λευκά 91.

Το ψηφοδέλτιο "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ" με επικεφαλή τον Παναγιώτη Στεφανίδη πήρε 870 ψήφους ενώ αυτό του "ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ" 2.457 όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής, Νίκος Μπαλάφας.
Λίγο μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ», Παναγιώτης Στεφανίδης, τόνισε: "Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Αθανασιάδη και τα πρόσωπα που αποτελούσανε το ψηφοδέλτιό του και του εύχομαι καλή επιτυχία. Ευχαριστούμε τους 870 που μας προτίμησαν με την ψήφο τους.

Για μας όμως τώρα αρχίζει η πορεία μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε και εμείς την ομάδα και ότι θα είμαστε στο πλευρό της νέας διοίκησης με όλο τον κόσμο να πρέπει να έρθει κοντά στον Άρη με μας να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη τακτική γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη".

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της τελευταίες διετίας της ΠΑΕ Άρης και παραμένων στην θέση του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου "ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", Αθανάσιος Αθανασιάδης, δήλωσε: "Θέλω να ξέρω τις διαδικασίες κάτω από τις οποίες διεξήχθη η διαδικασία. Σε κλίμα ευπρέπειας και ήθους κάτι που ανέδειξε το μεγαλείο του συλλόγου.

Ευχαριστούμε την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος που μας εμπιστεύτηκε και για την νέα διετία που θα είναι δύσκολη. Η ψήφος μας οπλίζει με κουράγιο και ευθύνες να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε πράξη τα όνειρα του μεγάλου λαού μας".

Κι όσο για το αν ακολουθεί πλέον το χτίσιμο της ομάδας είπε: "Οι συζητήσεις είναι σε ημερήσια βάση για να αξιοποιηθούνε όλα τα δεδομένα για την μέγιστη ισχύ βάση των οικονομικών δεδομένων της ομάδας".

Το μέλος του ψηφοδελτίου "ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ", Αντώνης Ζαμπέτας, σημείωσε: "Νιώθω άλλη μία φορά υπερήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη μετά το πέρας της σημερινής δημοκρατικής διαδικασίας. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και θα συνεχίσουμε με την ίδια αίσθηση ευθύνης για να εκπληρώσουμε τους στόχους να δούμε τον Άρη ψηλά. Ευθύνη δημιουργεί από μόνη της η συμμετοχή στο δ.σ. του Άρη και του διαχειριστή των χρημάτων και όχι από την διαφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δώσουμε και την ψυχή μας για να δούμε τον Άρη ψηλά".

Από την πλευρά ένα από τα νέα πρόσωπα του ψηφοδελτίου, Ντίμης Παπαϊωάννου, υποστήριξε: "Ο κόσμος του Άρη είναι διαφορετικός. Το απέδειξε και σήμερα. Είδαμε την προσέλευση και μας έκανε εντύπωση πόσο δημοκρατικές διαδικασίες υπάρχουνε στον Άρη. Τους ευχαριστούμε πολύ με τον κόσμο να πρέπει να μας έχει εμπιστοσύνη. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο με διαφάνεια. Όλα τα παιδιά θα δουλέψουμε για το καλό του Άρη και μόνο".

Κι όσο για τον Τάσο Ορφανίδη δήλωσε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους ήρθανε και ψήφισαν από το πρωί μέχρι τώρα και στήριξαν την πρωτοποριακή κίνηση της Λέσχης Φίλων Άρη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους και φθάσαμε σε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ο κόσμος μας στηρίζει κατανοεί τις προσπάθειες της διοίκησης με μας τα νέα πρόσωπα που μπήκαμε να κοιτάξουμε να φθάσει ο Άρης εκεί που του αξίζει".

Ο Ηλίας Πόππης υπογράμμισε: "Σήμερα ο Άρης για ακόμη μία φορά πρωτοπόρησε και με δημοκρατικές διαδικασίες εξέλεξε διοίκηση. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας εξέλιξε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κάνουμε περήφανους όλους τους φιλάθλους του Άρη από όπου προερχόμαστε και εμείς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου