Τελευταία Νέα

22/5/11

Play off :Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ 1-0


Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό με 1-0 και άλλαξε τις ισορροπίες στη βαθμολογία των Play off. Ο Ντολεζάι με δυνατή κεφαλιά το γκολ για τους γηπεδούχους, πολλές ευκαιρίες έχασε η Ένωση.

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε μία σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό με 1-0 και άλλαξε τις ισορροπίες στη βαθμολογία των Play off.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και πολλές χαμένες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, όμως ο Βόλος ήταν εκείνος που με μία κεφαλιά κατάφερε να πάρει το ματς.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνουν κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως όσο πέρναγε ο χρόνος η ΑΕΚ ανέβαζε την απόδοση της και πήρε το κέντρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ένωση μπήκε πολύ δυνατά και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου με μία στημένη φάση πήρε το παιχνίδι και άλλαξε τις ισορροπίες στη βαθμολογία.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό στάδιο.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας).

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Αλεξέας (Μεσσηνίας).

4ος: Παμπορίδης (Κιλκίς).

Παρατηρητής: Σίπκας (Φλώρινας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Oλυμπιακός Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζελέσι, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Ζαραδούκας, Άλβαρες, Μητρόπουλος, Ρόκας(Ακόστα 51'), Μπρέσκα(Τομάς 88'), Μόνχε(Γκότοβος 90'), Μαρτίν.

Πάγκος: Ρόκα, Νέμεθ, Τομάς, Ακόστα, Γκότοβος, Αναστασίου, Ψυχογιός.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Γεωργέας(Έντερ 67'), Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Ντιόπ, Μίτσελ(Ματέος 88'), Λαγός, Γκερέιρο(Λεονάρντο 85'), Σκόκο, Μπαχά.

Πάγκος: Αραμπατζής, Νασούτι, Ματέος, Λεονάρντο, Έντερ, Ντριπιτς, Γκέντσογλου.

Σκόρερ: Ντολεζάι (κεφαλιά 84').

Κάρτες: Μόνχε (κίτρινη 12'), Σανκαρέ (κίτρινη 43'), Καράμπελας (κίτρινη 55'), Μίτσελ (κίτρινη 78'), Μητρόπουλος (κίτρινη 81').

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου