Τελευταία Νέα

22/5/11

Play off : Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-0


Με τον πρωταγωνιστή, σκόρερ και MVP του ματς, τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού το "τριφύλλι" νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Η μοίρα έμελλε να παίξει το καλύτερο παιχνίδι στον Ζιλμπέρτο Σίλβα στο αντίο του μπροστά στο κοινό του Παναθηναϊκού.

Ο Βραζιλιάνος άσος σκόραρε στο 74' ήταν δίκαια ο MVP του ματς και αποθεώθηκε από 20.000 φίλους της ομάδας με το "τριφύλλι" να πετυχαίνει την δεύτερη νίκη του με 1-0 επί του ΠΑΟΚ σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Οι "πράσινοι" πλέον κρατούν κυριολεκτικά στα χέρια τους την πρώτη θέση που στο φινάλε παίζουν με την ΑΕΚ εκτός έδρας σε ματς δίχως οπαδούς για τον "Δικέφαλο".

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η φάση του 24' με τον Κάκο να δίνει πέναλτι και μετά να το παίρνει πίσω ως απόφαση με την συμβουλή των βοηθών του. Παράπονα από τους φιλοξενούμενους για το γκολ του "τριφυλλιού" και την θέση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο σουτ του Σισέ.

Αποθέωση για τον Σαλπιγγίδη στην αλλαγή του από τον Ελ Ζαρ αλλά και για τους "πράσινους" (Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ και Καραγκούνη) που ήταν στο κέντρο του γηπέδου ευχαριστώντας τους 17000 φίλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Στοιχεία αγώνα.

Γήπεδο:  Ολυμπιακό στάδιο.

Διαιτητής: Κάκος Αναστάσιος (Κέρκυρα).

Βοηθοί: Τάτσης Δημήτριος (Ηπείρου) - Γούκος Δημήτριος (Ηπείρου).

Τέταρτος διαιτητής: Βοσκάκης Μιχαήλ (Ρεθύμνου).

Κίτρινες: Σιμάο  / Κοντρέρας.

Κόκκινες: - / -

Γκολ: 74' Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος (69' Μαρίνος), Βύντρα, Σαριέγγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Νίνης (68' Καραγκούνης), Λουίς Γκαρθία (46' Χριστοδουλόπουλος), Λέτο, Σισέ.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Έτο (69' Σνάουτσερ), Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (80' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (76' Ελ Ζάρ), Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου