Τελευταία Νέα

20/6/11

Ολυμπιακός - Έκλεισε ο Φέισα!


Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Λιούμπομιρ Φέισα καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε σε πλήρη συμφωνία με τον μάνατζερ του 22χρονου χαφ, Νίκολα Ντάμιανατς. Την Τρίτη (21/6) στην Αθήνα ο ποδοσφαιριστής για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Θετική κατάληξη είχε το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νίκολα Ντάμανιατς και τον Φάλι Ραμαντάνι (επίσης εκπρόσωπος του παίκτη) και οι δύο άνδρες συμφώνησαν πλήρως στους όρους της συμφωνίας του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Λιούμπομιρ Φέισα για την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος μέσος θα έρθει την Τρίτη (21/6) στην Ελλάδα με σκοπό να υποβληθεί σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις και εφόσον αυτές είναι καθαρές, τότε ο Φέισα θα βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Πειραιώτες, λεπτομέρειες του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης "καθάρισε" στα γρήγορα άλλη μια μεταγραφική υπόθεση για τον Ολυμπιακό, αποδεικνύοντας και πάλι ότι όποιον ποδοσφαιριστή πραγματικά θέλει, τον παίρνει!

Πλέον οι ερυθρόλευκοι φορτσάρουν για την μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν, με την μετακίνηση του Κολομβιανού διεθνή χαφ να ολοκληρώνεται πιθανόν ως το τέλος της εβδομάδας!

Δείτε βίντεο με τον  Λιούμπομιρ Φέισα:

1 σχόλιο:

  1. Πάμε και για champions league μου φαίνεται φέτος. Έχει να γίνει πανηγύρι στο sportingbet

    ΑπάντησηΔιαγραφή