Τελευταία Νέα

26/6/11

Βαγγέλης Μαρινάκης: "Θα είμαι εκεί!"



Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος, όπως λέει, να προεδρεύσει της συνεδρίασης της Superleague την Τρίτη και στέλνει μήνυμα στο ..."μπλοκ" των αντιπάλων του, για το "σκάνδαλο των στημένων αγώνων" και την καρέκλα του προέδρου της λίγκας.

Η "πίεση" που δέχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εμφανής, καθώς ήδη εκδηλώθηκε... κίνημα από αρκετές ομάδες, ώστε να παραιτηθεί από την προεδρική καρέκλα της Superleague. Ο ίδιος αφήνει να εννοηθεί ότι θα δώσει κανονικά το παρών στην συνεδρίαση της Τρίτης.

Όπως έλεγαν, ωστόσο, κύκλοι γύρω από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, το μόνο που δε μπορεί να τον χαρακτηρίσει κανείς είναι η αγάπη του για τις "καρέκλες".

Ο Μαρινάκης θέλει να προεδρεύσει στο ΔΣ της Τρίτης, σεβόμενος -όπως λέει- και την ψήφο εμπιστοσύνης που του έδωσαν 10 ΠΑΕ, στην προηγούμενη μομφή εναντίον του. "Αν έχουν κάτι να μου πουν, ας το κάνουν Δεν έχω πρόβλημα, άλλωστε η θέση μου ήταν ξεκάθαρη από την αρχή" τονίζει στο περιβάλλον του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της λίγκας, υπογραμμίζοντας ό,τι έχει πει από το ξεκίνημα της υπόθεσης: "Δεν κρύβομαι από κανέναν, δεν με αγγίζει το σκάνδαλο..."

Όπως υποστήριξε, πάντως, το περιβάλλον Μαρινάκη, η "καρέκλα του προέδρου της Superleague δεν είναι αυτοσκοπός" και υπενθύμιζαν ότι "είχε αφήσει να εννοηθεί πως μπορεί και να μην ολοκληρώσει τη θητεία του".

Ειδικά, αν διαπιστώσει ότι το ...μπλοκ των ομάδων που ζητούν την παραίτησή του, είναι αμετακίνητο, καθώς στην "τούρλα του σκανδάλου" προκύπτουν αίφνης και μικροσωματειακά ωφέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου