Τελευταία Νέα

27/6/11

ΚΑΕ Ολυμπιακός - Δεν αγοράζει, αλλά θα βοηθήσει ο Μαρινάκης!


Η αποχώρηση των αδερφών Αγγελόπουλων από το τμήμα μπάσκετ συζητήθηκε στη σύσκεψη κορυφής της ΠΑΕ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει ότι δεν θα αγοράσει αλλά θα σταθεί στο πλευρό της όποιας προσπάθειας για το καλό της ομάδας.



Το βασικό θέμα συζήτησης στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού από το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά δεν είναι άλλο από την απόφαση-σοκ του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να αποχωρήσουν από τον μπασκετικό Ολυμπιακό, και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να μην απασχολήσει και το ποδοσφαιρικό τμήμα.


Κάτι τέτοιο φάνηκε στην αποψινή -τακτική- σύσκεψη κορυφής που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου πέρα από τα διάφορα θέματα της επικαιρότητας συζητήθηκε το "τί μέλλει γενέσθαι" στο μπάσκετ του Ολυμπιακού χωρίς τους αδερφούς Αγγελόπουλους στο τιμόνι.

Θέση μάλιστα στο συγκεκριμένο "φλέγον" θέμα πήρε και ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θα μπει μεν στη διαδικασία αγοράς της ΚΑΕ αλλά θα σταθεί δίπλα στην οποιαδήποτε προσπάθεια για το καλό της ομάδας.

Το γεγονός αυτό δίνει φυσικά μία αχτίδα αισιοδοξίας για τους φίλους των "ερυθρολεύκων", που είναι αν μη τι άλλο προβληματισμένοι για την επόμενη ημέρα στο τμήμα μπάσκετ χωρίς τους αδερφούς Αγγελόπουλους, που την τελευταία επταετία ξόδεψαν πάρα πολλά χρήματα για να κάνουν την αγαπημένη τους ομάδα πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου