Τελευταία Νέα

27/6/11

Στον ανακριτή οι δέκα συλληφθέντες!


Νέα εβδομάδα και το θέμα με τους στημένους αγώνες και τον παράνομο στοιχηματισμό αναμένεται να μας απασχολήσει έντονα, αφού οι έντεκα συλληφθέντες καταθέτουν στην Ευελπίδων, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα βγουν και άλλα ονόματα στη φόρα που θα προκαλέσουν αίσθηση.

O  Σαββατοκύριακο ήταν σχετικά ήρεμο, όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης με τα στημένα και τον παράνομο στοιχηματισμό, όμως είχε νέους διαλόγους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κάτι σαν... ταινία λοιπόν.

Η Δευτέρα όμως έφτασε και πλέον όλοι περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στο στρατόπεδο των έντεκα συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων, όπως και την ενδεχόμενη παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη στις Αρχές σύμφωνα με τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του.

Ξεκινώντας λοιπόν να πούμε πως το πρωί της Δευτέρας οι έντεκα συλληφθέντες (Αχιλλέας Μπέτος, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιώργος Τσακογιάννης, Δημήτρης Ζαβαντίας, Νίκος Παντέλης, Αθανάσιος Ντότσης, Νίκος Χάλκος, Ανδρέας Δημόπουλος, Βασίλης Καρούλιας, Νίκος Ζαμάνης) οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων κάτω από άκρα μυστικότητα.

Οι δέκα κατηγορούμενοι για τα στημένα παιχνίδια έφτασαν στην Ευελπίδων στις 07.30 αν και όπως είχε διαρρεύσει αρχικά οι έντεκα άνδρες θα πήγαιναν στις 8:30. Τελικά όμως αποφασίστηκε να πάνε μια ώρα νωρίτερα, έτσι ώστε να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας. Γαλλικά από τον Αχιλλέα Μπέο στους δημοσιογράφους

Αξίζει να αναφέρουμε πως τέσσερις ακόμα καταζητούνται και πρόκειται για τους Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννη Παπακώστα, Μιχάλη Νικολόπουλο, Γιάννη Παπαδόπουλο. Οι δυο πρώτοι ωστόσο είναι πολύ πιθανό να παραδοθούν μέχρι την Τετάρτη.

Αυτοί είναι γνωστοί από την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην υπερασπιστική τους γραμμή. Εκείνο που περιμένουμε ωστόσο είναι το δεύτερο κύμα των ονομάτων που θα βγουν στη φόρα κάποια στιγμή από την εισαγγελία και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου