Τελευταία Νέα

1/7/11

ΠΑΟΚ - Ιπποκράτης Σουρωτής 9 - 0 (ΦΙΛΙΚΟ)



Χρησιμοποιώντας κυρίως νέους στη σύνθεση του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε την Πέμπτη (30/6) του Ιπποκράτη Σουρωτής με 9-0.


Την ευκαιρία να τσεκάρει τους "μικρούς" του ΠΑΟΚ είχε ο Λάζλο Μπόλονι στο παιχνίδι της Πέμπτης (30/6) κόντρα στον Ιπποκράτη Σουρωτής.

Ο Ρουμάνος έδωσε την ευκαιρία σε νέους παίκτες της ομάδας να αποδείξουν τις ικανότητές τους και ο "Δικέφαλος" έφτασε εύκολα στην νίκη με 9-0.

Οι "ασπρόμαυροι" βρισκόταν μπροστά με 1-0 στο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο "πάτησαν" γκάζι και έφτασε στο συγκεκριμένο δείκτη του σκορ. Τα τέρματα του ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Β. Παπαδόπουλος (3), Γεωργίου (2), Μωϋσιάδης (1), Κωστικίδης (1), Δεμιρτζόγλου (1) Κουρδάκης (1).

Οι 11 που ξεκίνησαν για τον ΠΑΟΚ στο α' μέρος ήταν οι: Γιακουμής τερματοφύλακας, Σταφυλίδης αριστερό μπακ, Μαλεζάς, Σαβίνι στόπερ, Κωνσταντινίδης δεξιά, Αρίας και Τσουκαλάς στα χαφ, μπροστά τους ο Ρομπέρ, αριστερά ο Κουτσιανικούλης, δεξιά ο Δεμιρτζόγλου και κορυφή ο Παπάζογλου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους Γλύκο τερματοφύλακα, αριστερά τον Σακελλαρίου, στόπερ τους Ιντζίδη και Κουρδάκη, δεξιά τον Αποστολόπουλο, αριστερά στα χαφ τον Γεωργίου, δεξιά τον Κωστικίδη, κεντρικά χαφ τους Κίτσιου και Πετρίσεβιτς, σε ρόλο μπαλαντέρ τον Μωυσιάδη και κορυφή τον Βασίλη Παπαδόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου