Τελευταία Νέα

28/7/11

Τα Play off της Football League (4η αγωνιστική).


Η τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Football League ολοκληρώθηκε, αναλυτικά τα αποτελέσματα.



Δόξα Δράμας- Διαγόρας 1-1. 


Δόξα Δράμας και Διαγόρας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής για την 4η αγωνιστική των πλέϊ οφ της Football League. Μόλις με έντεκα παίκτες παρατάχθηκε η ομάδα της Δράμας και τελείωσε το παιχνίδι με εννέα!!



Ισόπαλος με 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τον Διαγόρα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Διαγόρα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό με γκολ του Αυγενικού, ενώ η ομάδα της Δράμας ισοφάρισε στο 51' με γκολ του Νίκου Τσιμπλίδη. Η Δόξα με τον βαθμό αυτό έφτασε στους 6 στην ειδική βαθμολογία, ενώ για την ομάδα της Ρόδου είναι ο πρώτος βαθμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Δόξα Δράμας παρατάχθηκε με μόλις έντεκα παίκτες στην αναμέτρηση και τελείωσε το ματς με εννέα(!!), καθώς στο 42' τραυματίστηκε ο Σιάκκας και αποχώρησε, ενώ στο 80' αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες ο Καπέλ.


Στοιχεία αγώνα:



Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Φυλής.

Διαιτητής/Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/ Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης (Άρτας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:



Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Τοπαλίδης, Γελαδάρης, Σιάκκας, Χλωρός, N. Τσιμπλίδης, Τρελlοπουλος, Στεργιανός, Αμανατίδης, Κουμπρόγλου, Καπέλ, Ρ. Τσιμπλιδης.



Διαγόρας (Γιάννης Τσιβρινής): Χειμωνέττος, Πεταυράκης, Αυγενικού, Μπαούρης, Κενενούνης (85' Φασάκης), Φράγκος, Χατζηκοσμάς, Χατζηπετρος, Μαλλιάκας, Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Καπέλ (Δόξα Δράμας), Χλωρός (Δόξα Δράμας)-Χατζηκοσμάς (Διαγόρας).

Κόκκινη κάρτα:  Καπέλ (80', Δόξα Δράμας).

Σκόρερ: Ν. Τσιμπλίδης (51', Δόξα Δράμας)-Αυγενικού (11', Διαγόρας).




ΟΦΗ -Λεβαδειακός 1-1.


ΟΦΗ και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και η ομάδα της Κρήτης θέλει πλέον μια νίκη στα επόμενα δύο παιχνίδια με Δόξα Δράμας και Διαγόρα για να πάρει την πρώτη θέση στα πλέϊ οφ και να επιστρέψει μετά από δύο χρόνια στην Superleague. Ο Λεβαδειακός είχε δοκάρι με τον Ζουρούδη!



Με το ένα πόδι στην Superleague είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέϊ οφ της Football League.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου θέλει πλέον μια νίκη στις δύο επόμενες αγωνιστικές με Δόξα Δράμας και Διαγόρα, προκειμένου να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, ύστερα από δύο χρόνια. Το γκολ για τους Κρητικούς που έφτασαν στους δώδεκα βαθμούς σημείωσε ο Ουκάρ, ενώ για την ομάδα της Βοιωτίας που είναι στους εννέα βαθμούς, ο Ζουρούδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 35ο λεπτό.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι ξεκίνησε με δέκα λεπτά καθυστέρηση, διότι μερίδα των οπαδών του Λεβαδειακού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και υπήρξε ένταση με τους αντίστοιχους του ΟΦΗ, ωστόσο, η παρέμβαση των ΜΑΤ ήταν άμεση. Επίσης μικροεπεισόδια έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των φίλων του ΟΦΗ και αυτών του Πανιωνίου εκτός γηπέδου.


Στοιχεία αγώνα:



Γήπεδο: Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής/ Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νησου),/ Πάνου (Αιτ/νίας), Σωτηρόπουλο (Αχαΐας).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:



ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Ρόβας (70' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (56' Κατσοκογιάννης), Βερόν, Ουκάρ (79' Ζαχαράκης), Παπουλής, Καμπάνταης.



Λεβαδειακός (Γιάννης Παπακώστας): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας (87' Βασιλείου), Κοιλιάρας (64' Ντιμπαλά), Ναπολεόνι, Μπεγκόνια (78' Ταραλίδης), Πόποβιτς, Ζουρούδης.

Κίτρινες κάρτες: Κάλαϊτζιτς (ΟΦΗ), Ουκάρ (ΟΦΗ), Βεζυρίδης (ΟΦΗ)-Λισγάρας (Λεβαδειακός), Μπεγκόνια (Λεβαδειακός).

Σκόρερ: Ουκάρ (22', ΟΦΗ)-Ζουρούδης (35', πεν. Λεβαδειακός).



Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):

1. ΟΦΗ    12
2. Λεβαδειακός    9
3. Δόξα Δράμας     6
4. Διαγόρας    1.

Την επόμενη αγωνιστική (5η) που θα γίνει το Σάββατο (30/7), η Δόξα Δράμας θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Καλλιθέας τον ΟΦΗ, ενώ ο Διαγόρας θα αναμετρηθεί με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο της Φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου