Τελευταία Νέα

30/8/11

Ολυμπιακός : Παρουσιάζονται Τετάρτη (31/8) οι Τζαμέλ Αμπντούν και Πάμπλο Ορμπάιθ,τίτλοι τέλους για Ντένις Ρόμενταλ, Δανεικός ο Γιώργου Νικλητσιώτη,παρελθόν ο και Γκιγιόμ Πάνουελ!


Την Τετάρτη (31/8) το μεσημέρι (15:00) θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός η επίσημη παρουσίαση των Πάμπλο Ορμπάιθ και Τζαμέλ Αμπντούν.Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κατά την οποία αναφέρει την λύση της συνεργασίας της με τον Ντένις Ρόμενταλ,επίσης ανακοίνωσε την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Γιώργου Νικλητσιώτη στη Χέλμοντ Σπορτ και τη λύση της συνεργασίας με τον Γκιγιόμ Πάνουελ.



Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, ο Ισπανός ανασταλτικός μέσος, Πάμπλο Ορμπάιθ και ο Αλγερινός χαφ-εξτρέμ, Τζαμέλ Αμπντούν, θα παρουσιαστούν επίσημα το μεσημέρι (15:00) της Τετάρτης (30/8) στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ στην Καστέλα του Πειραιά.





Ο Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία τόσο με τον Πάμπλο Ορμπάιθ, όσο και με τον Τζαμέλ Αμπντούν και αυτό που απομένει είναι μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις από την πειραϊκή ΠΑΕ. Δύο μέρες μετά, λοιπόν, από την παρουσίαση του Καμερουνέζου διεθνή, Ζαν Μακούν, θα μαζευτεί ξανά κόσμος στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος των Πρωταθλητών Ελλάδας στην Καστέλα του Πειραιά, για την κοινή επίσημη παρουσίαση του Ισπανού μέσου και του Αλγερινού χαφ-εξτρέμ.







Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο 33χρονος (22/7/1978) Δανός χαφ-εξτρέμ, Ντένις Ρόμενταλ. Ο Σκανδιναβός μεσοεπιθετικός, ύστερα από μία σεζόν παρουσίας του στο μεγάλο λιμάνι κατά την οποία στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας, έλυσε από κοινού το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους, παίρνοντας μία σχετική αποζημίωση,


Οι Πειραιώτες το τελευταίο δίμηνο είχαν ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή πως δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και του είχαν ζητήσει να λύσουν κοινή συναινέσει την μεταξύ τους συνεργασία. Ο Ντένις Ρόμενταλ, αρχικά, ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό, καθώς έδειχνε την διάθεση να "καθίσει" στο συμβόλαιο του, αλλά τελικά κατάλαβε και ο ίδιος πως θα ήταν ό,τι καλύτερο και για τους δύο (παίκτη και ομάδα) να χωρίσουν φιλικά, όπως και έγινε.



Το συμβόλαιο του Δανού χαφ-εξτρέμ με τον Ολυμπιακό έληγε κανονικά το καλοκαίρι του 2012, έχοντας ετήσιες οικονομικές αποδοχές 1.000.000 ευρώ. Κάπως έτσι, λοιπόν, έληξε άδοξα η συνεργασία του Ντένις Ρόμενταλ με τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Όλοι στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περίμεναν περισσότερα από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, αλλά είναι και αλήθεια πως πήρε ελάχιστες ευκαιρίες, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να πείσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως έχει θέση στην ενδεκάδα των Πειραιωτών.



Στον Ολυμπιακό, πάντως, έχουν να λένε πως αποτελεί έναν από τους πιο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ από την ομάδα, καθώς υπήρξε πρότυπο συμπεριφοράς τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Όσον αφορά το μέλλον του Ντένις Ρόμενταλ; Ο Δανός ακραίος μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπρόντμπι, με την οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία.



Ένα-ένα τα κεφάλαια κλείνουν στο μεγάλο λιμάνι... Ο 20άχρονος μεσοεπιθετικός Γιώργος Νικλητσιώτης παραχωρήθηκε ως δανεικός για μία σεζόν στη Χέλμοντ Σπορτ, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.





Παράλληλα, η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκιγιόμ Πάνουελ. Ο 19άχρονος Γάλλος δεξιός μέσος αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά δεν έκανε τη διαφορά σε αυτό το επίπεδο, με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν για τον πειραϊκό σύλλογο.


                      



Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ντένις Ρόμενταλ και Γκιγιόμ Πάνουελ, καθώς και την ολοκλήρωση της παραχώρησης, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, του ποδοσφαιριστή Γιώργου Νικλητσιώτη στην ολλανδική Χέμλον Σπόρτ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου