Τελευταία Νέα

30/8/11

Ολυμπιακός : Έρχεται στην Αθήνα ο Πάμπλο Ορμπάιθ!

Pablo Orbaiz Xavi Hernandez (R) of Barcelona duels for the ball with Pablo Orbaiz of Athletic Bilbao during the La Liga match between Athletic Bilbao and Barcelona at the San Mames Stadium on September 25, 2010 in Bilbao, Spain. Barcelona won the match 3-1.

O Πάμπλο Ορμπάιθ έρχεται απόψε (30/8) στην Αθήνα συνοδευόμενος από μέλος του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού που τον εξέτασε στην Ισπανία και τον βρήκε απολύτως υγιή. Πάει Γρανάδα ο Ουρτάδο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει την 12η φετινή μεταγραφική της κίνηση με την απόκτηση του 32χρονου (6/2/1979) ανασταλτικού μέσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Πάμπλο Ορμπάιθ, με μορφή δανεισμού για μία σεζόν, έχοντας οι Πειραιώτες την οψιόν αγοράς.


Οι ερυθρόλευκοι έχουν συμφωνήσει προφορικά τόσο με την ισπανική ομάδα, όσο και με τον ποδοσφαιριστή και αυτό που απομένει είναι να υπογράψει ο Βάσκος χαφ. Ο Πάμπλο Ορμπάιθ θα έρθει απόψε (το βράδυ της Τρίτης, 30/8) στην Αθήνα, όντας συνοδευόμενος από μέλος του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού, ο οποίος τον εξέτασε στην Ισπανία και τον βρήκε απολύτως υγιή. Ο ποδοσφαιριστής είναιί επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε και θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση πίσω από τον Ζαν Μακούν.

Η Μπιλμπάο, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακόγια την παραχώρηση του Πάμπλο Ορμπάιθ. Η μεταγραφή "έκλεισε" οριστικά το βράδυ της Δευτέρας (29/8) ύστερα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου, τόσο με την διοίκηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όσο και με τον Ισπανό μέσο.


Ο Πάμπλο Ορμπάιθ, ακολουθώντας την πορεία Μπιλμπάο-Βρυξέλλες-Αθήνα στους αιθέρες, αναμένεται να προσγειωθεί στις 00.15 στο “Ελ. Βενιζέλος”!

Πάει στην Γρανάδα ο Μοϊσές Ουρτάδο!

Όσον αφορά την υπόθεση του Μοϊσές Ουρτάδο, ο Ισπανός χαφ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Γρανάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του. Στόχος του Ολυμπιακού να δώσει αποζημίωση στον παίκτη και να πάει στον ισπανικό σύλλογο ως ελεύθερος και όχι σαν δανεικός. Υπενθυμίζεται πως ο "Μόι" έχει συμβόλαιο με την πειραϊκή ΠΑΕ έως και το 2013, με τις ετήσιες οικονομικές του απολαβές να φτάνουν τις 800.000 ευρώ.



Βίντεο: Εκπληκτικό ακυρωθέν γκολ του Ορμπάιθ επί της Ρεάλ Μαδρίτης.




Βίντεο: Γκολ του Ορμπάιθ επί της Ντεπορτίβο.



Βίντεο: Το εκπληκτικό τελευταίο γκολ του Ορμπάιθ με τη φανέλα της Μπιλμπάο  

 επί της Αλμερία (4-4-2011).

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου