Τελευταία Νέα

30/8/11

Στο Νοσοκομείο με έμφραγμα ο Χρήστος Κόντης του ΑΠΟΕΛ!

ΚΟΝΤΗΣ

Ο Χρήστος Κόντης, που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μετά ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο.Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ με τον γιατρό που εξέτασε τον Χρήστο Κόντη να επιβεβαιώνει το συμβάν και την καλυτέρευση του παίκτη.


Ο Χρήστος Κόντης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στήθος οδηγήθηκε τα ξημερώματα στο γενικό νοσοκοκείο όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθε έμφραγμα.


Οι προκαταρτικές εξετάσεις δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα με ένα αγγείο και τίθεται πλέον θέμα αν ξαναπαίξει ποδόσφαιρο!
Ο Κόντης παραπονιόταν τις τελευταίες μέρες για λίγους πόνους στο στήθος αλλά δεν θεωρήθηκε κάτι σοβαρό.
Ευχές όλων μας είναι να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει!

Η υγεία του Χρήστου Κόντη πηγαίνει προς το καλύτερο, σύμφωνα και με το επίσημο ανακοινωθέν του ΑΠΟΕΛ που ενημερώνει για την εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του 36χρονου αθλητή.

Ο γιατρός που εξέτασε τον άτυχο ποδοσφαιριστή αναφέρει πως η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.
Η ανακοίνωση:


«Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Χρήστος Κόντης προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας πριν από τα μεσάνυχτα παραπονούμενος για θωρακικό πόνο. Υποβλήθηκε σε διάφορες καρδιολογικές εξετάσεις και του χορηγήθηκε η πρέπουσα φαρμακευτική αγωγή.
Ακολούθως, σήμερα υποβλήθηκε σε διαγνωστική στεφανιογραφία και επιτυχή αγγειοπλαστική στεφανιαίας αρτηρίας. Η όλη περιεπεμβατική πορεία εξελίχτηκε ομαλά, χωρίς επιπλοκές. Ο κος Κόντης εμφανίζεται ήδη βελτιωμένος. Θα παραμείνει στο Νοσοκομείο τα επόμενα 24ώρα. Οι επισκέψεις στην παρούσα φάση απαγορεύονται αυστηρά».
Δρ Γεώργιος Γεωργίου.
Επεμβατικός Καρδιολόγος.
Γ.Ν.Λευκωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου