Τελευταία Νέα

24/9/11

Καλλιθέα - Παναθηναϊκός 0-2 (Φιλικό).


"Φιλική" νίκη με 2-0 επί της Καλλιθέας στο "Ελ Πάσο" σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του αγώνα.

Χρήσιμα συμπεράσματα και την ευκαιρία να παραμείνουν ενεργοί ήταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού που επικράτησαν στο "Ελ Πάσο" με 2-0 της Καλλιθέας.

Στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα οι 20 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αγωνίστηκαν όσο έπρεπε και πήραν την νίκη χάρη στα γκολ των Βύντρα (40') με κεφαλιά και Κλέιτον (55') με απευθείας χτύπημα φάουλ.

Θετικό ήταν το πρώτο από τα δύο φιλικά που έδωσε ο Παναθηναϊκός αφού στο πλαίσιο της 4ης και 5ης αγωνιστικής δεν δίνει αγώνα καθώς αντιμετώπιζε της ομάδες Α και Β που ακόμα δεν έχουν οριστεί, και με την εντολή του Πορτογάλου τεχνικού, δεν έμειναν χωρίς ματς δίνοντας δύο φιλικά (το άλλο είναι το επόμενο Σάββατο στην Χαλκίδα με τον Ηρακλή Ψαχνών).

Στα συμπεράσματα του ματς με την Καλλιθέα για το "τριφύλλι", η καλή κυκλοφορία των "πράσινων" κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και η θετική επιστροφή των Βιτόλο και Μαρίνου από τους τραυματισμούς τους αλλά και η επίτευξη των γκολ από στημένες φάσεις ενώ στα μείον μερικά αβίαστα λάθη μεταβιβάσεων.

Στοιχεία αγώνα:

Διαιτητής: Βάτσιος Αρ. (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί διαιτητή: Τουμπακάρης Ι. (Αθηνών) / Χαρίτος Ν. (Αθηνών)

Κίτρινες: Κατσίκης / Σαριέγκι, Καντέ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλιθέα (Βαγγέλης Γούτης): Τακίδης (71' Κατσούλης), Αρκούδας, Βιδάλης (74' Σταύρου), Κουτρουμπής, Αρβανίτης, Καλτσάς (78' Φουντουκίδης), Πρίπου (74' Ηρακλής), Πλατέλλας (78' Ματσούκας), Μιχαλόπουλος, Κατσίκης (74' Ντιαλό), Ντακόλ (66' Μαρουκάκης).

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης (63' Ταμπάκης), Βύντρα (46' Μαρίνος), Σπυρόπουλος (63' Ιωαννίδης), Καντέ, Μπουμσόνγκ (46' Σαριέγκι), Σιμάο (63' Λαγός), Κατσουράνης (46' Βιτόλο), Ζέκα (46΄Φουρλάνος), Κουίνσι (46' Μαυρίας), Λέτο (46' Κλέιτον), Πετρόπουλος.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου