Τελευταία Νέα

3/9/11

Άρης-Δόξα Δράμας 1-1 (Φιλικό).


Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Δόξα Δράμας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Δόξα Δράμας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Άγγελος Βέρτζος άνοιξε το σκορ στο 24΄ κάνοντας το 0-1 για την Δόξα, με τον Κώστα Καπετάνο να ισοφάρισε στο 88΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες κυρίως με τους Ρικάρντο και Καρίμ Σολτάνι.

Στα χαρακτηριστικά του σημερινού φιλικού παιχνιδιού ήταν το ζεστό χειροκρότημα που απέσπασε από τους φιλάθλους του Άρη ο Νάτσο Γκαρσία στην επανεμφάνισή του στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Επίσης, μεταξύ άλλων και παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες δύο μέρες ταλαιπωρήθηκε από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό ο Βικτοράς Γιάκομπ πήρε χρόνο συμμετοχής από Σάκη Τσιώλη στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ρουμάνου επιθετικού.

Συνθέσεις ομάδων:

Άρης (Τσιώλης): Καράδαης, Νέτο (69' Γκαρσία), Αγτζίδης (45' Μίσελ), Παπαζαχαρίας, Κοτσώνης (45' Καζναφέρης), Τόχα (45' Καπετάνος), Τσέζαρεκ (58' Γιάκομπ), Καστίγιο (69' Κανούλας), Παπαστεριανός (45' Φατί), Λαζαρίδης, Τριανταφυλλάκος (45' Σολτάνι).

Δόξα Δράμας (Χαραλαμπίδης): Σερεμέτ (67' Δαύκος), Πιτσόκο, Σικαλιάς, Βέρτζος (84' Τρίψας), Λαζάρεβιτς, Λεάντρο (55' Κουμπρόγλου), Ντε Λίμα, Κάμπος, Αραβίδης (76' Νιάρος), Βάντερσον (78' Αθανασιάδης), Τοπούζης (52' Καπέλ).

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη στις δηλώσεις του αναφερόμενος στην εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δήλωσε: "Κάπως έτσι θα θέλουμε να βλέπουμε τον Άρη σε στιγμές που θα έχει την μπάλα στην επίθεση".

Κι όσο για το πρώτο ημίχρονο είπε: "Η νευρικότητα μας δημιούργησε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Τέτοιες ομάδες ωστόσο θα συναντήσουμε και στο μέλλον στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Έχουμε μιλήσει και έχουμε δουλέψει με τα παιδιά και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε".

Για την προσαρμογή των Βικτοράς Γιάκομπ και την επιστροφή των Ευθύμη Κουλουχέρη και Νάτσο Γκαρσία σχολίασε: "Προσπαθούμε να τους εντάξουμε όσο πιο γρήγορα στην ομάδα και έχει να κάνει και με την δική τους συμπεριφορά".

Για το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου ακόμη ποδοσφαιριστή δήλωσε: "Ένας καλός παίκτης χωράει πάντα σε μία ομάδα αρκεί να υπάρχουνε τα περιθώρια. Ο Άρης είναι μία ομάδα που περιμένει για μία τέτοια περίπτωση".

Για την επιστροφή του Ντάρσι Νέτο στην θέση του δεξιού μπακ μετά από την πώληση του Κρίστι Βανγκέλι στην ουκρανική Τσερνομόρετς δήλωσε: "Ο Νέτο θα πρέπει να γυρίσει στην φυσική του θέση και θα πρέπει να αξιοποιηθεί και να βγάλει το μεγάλο του συμβόλαιο".

Κι όσο για το αυριανό φιλικό (04/09, 17:00) με την Αναγέννηση Επανομής στο γήπεδο της Καλαμαριάς είπε: "Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Μας δόθηκε η δυνατότητα να βάλουμε τα παιδιά να παίξουνε και από την Τρίτη (06/09) θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου