Τελευταία Νέα

3/9/11

ΑΕΛ - Ατρόμητος 2-1 (Φιλικό).


Στιγμές συγκίνησης στο φιλικό για τον Παναγιώτη Μπαχράμη στο "AEL FC Arena" με την ΑΕΛ να παίρνει τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Παναγιώτης Μπαχράμης έχασε την ζωή του, όμως ούτε η διοίκηση, ούτε οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα τον ξεχάσουν. Τρανό παράδειγμα το φιλικό που διεξήχθη το Σάββατο στο "AEL FC Arena" με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

8. 000 περίπου φίλαθλοι βρέθηκαν  στο “AEL FC ARENA” στο φιλικό της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, που διεξήχθη στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη.

Ο αγώνας είχε σκοπό να στηριχτεί οικονομικά η οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη(!), ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές συγκίνησης, τόσο από τον κόσμο, όσο και από την οικογένεια του παίκτη.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ "Monsters" είχαν αναρτήσει πανό προς τιμήν του Μπαχράμη, ενώ έδωσαν τιμητικές πλακέτες στην σύζυγο του αείμνηστου ποδοσφαιριστή.

Τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη έδωσαν και οι  "Σ.Φ. Αλκαζάρ", ο "Βυσσινόκιππος", ο "Πανελληνίος Σύλλογος Φίλων ΑΕΛ", η "Λέσχη Φίλων ΑΕΛ", καθως και οι "Αμαζόνες".


Από πλευράς του Ατρομήτου τιμητική πλακέτα έδωσε ο Γιώργος Δώνης!








Από τα μάτριξ του γηπέδου "περνούσαν" εικόνες από την καριέρα του Μπαχράμη, όλοι οι ποδοσφαιριστές φορούσαν την φανέλα με το νούμερο 33, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έδωσαν στην σύζυγό του μια μπάλα με τις υπογραφές τους, ενώ ο Κώστας Πηλαδάκης έδωσε μια φανέλα υπογεγραμμένη με το νούμερο "33".

Λάρισα-Ατρόμητος










Το παρών στο γήπεδο έδωσε η γυναίκα, η μητέρα και ο θείος του Παναγιώτη Μπαχράμη.
Ο Στέλιος Βενετίδης έδωσε μία μπάλα με τις υπογραφές των παικτών στη γυναίκα του Παναγιώτη Μπαχράμη. Στη συνέχεια ο Κώστας Πηλαδάκης παρέδωσε μία φανέλα με το αριθμό 33 έχοντας τις υπογραφές όλων των παικτών της ΑΕΛ.





Νίκη με 2-1 για την ΑΕΛ! 


Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 κόντρα σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα της Superleague κι αυτό σίγουρα είναι ένα θετικό στοιχείο. Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 18' με τον Επστάιν να μετατρέπει σε γκολ την ασίστ του Μήτρογλου, όμως η απάντηση της ΑΕΛ ήταν άμεση.

Πέντε λεπτά αργότερα (23') ο Σαϊτιώτης κέρδισε το πέναλτι, ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το γκολ της νίκης για τους Θεσσαλούς πέτυχε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (47') ο Χασομέρης έπειτα από ασίστ του Πλιάγκα.

Συνθέσεις ομάδων:


ΑΕΛ: Μιχαηλίδης (46΄Σωτηρίου), Παπαγεωργίου, Βενετίδης (67΄Κατσιαρός), Καλί, Ταλ (46΄Κολοβέτσιος), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (73΄Χατζής), Χασομέρης (71΄Ρομέου), Σιατραβάνης (88΄Καραχάλιος), Σαϊτιώτης (57΄Ζεκίνια), Γκονζάλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (46΄Ράντμαν), Επστάιν (46΄Μπρίτο), Γιαννούλης (77΄Αργυρός), Γκαρσία (57΄Δημούτσος), Μακρής (46΄Καντούτσης), Φυτανίδης, Τάτος (77΄Λιμνιός), Μήτρογλου (71΄Αναστασάκος), Μπέλιτς (63΄Καραμάνος), Τόμας, Αθανασίου (46΄Σφακιανάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου