Τελευταία Νέα

1/9/11

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Κόρεϊ Μαγκέτι: Ήρθε στη Θεσ/νίκη, προπονήθηκε στο "Παλατάκι" και απαντάει οριστικά την Παρασκευή (2/9) (εικόνες + βίντεο)!


Πάνω από 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" για να υποδεχτούν τον Κόρεϊ Μαγκέτι, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη! Διαβάστε τι δήλωσε ο Αμερικανός σούπερ σταρ.

Όλοι στον ΠΑΟΚ βρισκόντουσαν στο "πόδι", καθώς περίμεναν την άφιξη του Κόρεϊ Μαγκέτι που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (Τετάρτη, 31/08).

Στις 22:54, λοιπόν ο Μαγκέτι πέρασε τις πύλες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και αποθεώθηκε από 500 οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί και τον περίμεναν.

Ο Αμερικανός μόλις πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ λίγο πριν τραβούσε βίντεο τον κόσμο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος, αισθάνομαι καταπληκτικά. Οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί, νιώθω χαρά που μπορεί να παίξω στον ΠΑΟΚ", ανέφερε αρχικά ο Μαγκέτι και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Έκανε πολύ καλή δουλειά ο μάνατζερ μου και αυτός μου έδωσε την σκέψη να έρθω και να παίξω στην Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Νομίζω είναι πολύ καλή στιγμή ώστε σύντομα να δώσω την απάντησή μου".

Όσον αφορά το τι έμαθε για τον ΠΑΟΚ, ενώ βρισκόταν στην Αμερική τόνισε: "Οι φίλαθλοι είναι απίστευτοι. Αυτοί μου έδωσαν το κίνητρο να έρθω εδώ και να παίξω". Αμέσως μετά ο Μαγκέτι αποχώρησε από το αεροδρόμιο, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του.

Η άφξη του Κόρεϊ Μαγκέτι:



Ο Αμερικανός σούπερ σταρ την Πέμπτη (1/9) προπονήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα του "Δικεφάλου":

Την πρώτη του προπόνηση στο "Παλατάκι" πραγματοποίησε την Πέμπτη (1/9) ο Κόρεϊ Μαγκέτι. Ο Αμερικανός NBAer αφού την Τετάρτη (31/8) γνώρισε για τα καλά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο, την Πέμπτη (1/8) "γνώρισε" και την έδρα του "Δικεφάλου".

Ο Μαγκέτι έβαλε την αθλητική του περιβολή και έκανε ατομική προπόνηση, ενώ την Παρασκευή (2/9) θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες των "ασπρόμαυρων" υπό το βλέμμα των φίλων της ομάδας.

Οπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, ξενάγησε τον Αμερικανό στους χώρους του PAOK Sports Arena.







Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να... χαρούν κι άλλο τον Αμερικανό μιας και οριστικοποιήθηκε το θέμα της προπόνησης του τελευταίου στο "Παλατάκι" την Παρασκευή (2/9)!

Ο Αμερικανός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 16.00 και θα προπονηθεί στις 17:00 στο "Παλατάκι" με την ομάδα, σε μια προπόνηση που θα είναι ανοιχτή για τους φίλους του "Δικεφάλου".


Αναλυτικά η ανακοίνωση της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ:

"Με την ευκαιρία της παρουσίας του Corey Maggette στη Θεσσαλονίκη, η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και ο αμερικανός καλαθοσφαιριστής θα παραχωρήσουν συνέντευξη την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 4μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του Π.Α.Ο.Κ. Sports Arena. Αμέσως μετά, στις 5μ.μ. ο Corey Maggette θα συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας του Π.Α.Ο.Κ., η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Π.Α.Ο.Κ. Sports Arena. Η προπόνηση της ομάδας θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου