Τελευταία Νέα

1/9/11

Διεθνή νέα - Μεταγραφές ποδοσφαίρου!


Το Assist.gr σας παρουσιάζει όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει στην ευρώπη αυτό το καλοκαίρι!

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έκλεισε η μεταγραφική περίοδος σε όλη την Ευρώπη (οι ελεύθεροι μέχρι 10 Σεπτέμβρη!).

Δείτε ποιες ήταν οι κινήσεις που έγιναν στο... παρά πέντε, και όλες όσες έγιναν την τελευταία ημέρα!

Στο... παρά πέντε Μεϊρέλες σε Τσέλσι

Την τελευταία στιγμή η Τσέλσι πήρε τον Ραούλ Μεϊρέλες από την Λίβερπουλ! Ο 28άχρονος Πορτογάλος ζήτησε να φύγει, οι "μπλε" έκαναν πρόταση και τον απέκτησαν με 13.500.000 ευρώ.

Επίσης μετά την διορία ανακοίνωσε η Άρσεναλ τον Αρτέτα (Έβερτον), η Έβερτον τους Ντρέντε (Ρεάλ) και Στρακουαλούρσι (Τίγκρε), η Στόουκ τον Κάμερον Τζέρομ (Μπέρμιγχαμ) και τον Πίτερ Κράουτς (Τότεναμ), η Σάντερλαντ τονΜπέντνερ (Άρσεναλ) και η ΚΠΡ τον Άντον Φέρντιναντ και η Φούλαμ τονΜπράιαν Ρουΐς (Τβέντε).

Αυτός που μας... ταλαιπώρησε πολύ ήταν ο Κράουτς, καθώς η Στόουκ τον ανακοίνωσε λίγα λεπτά μετά τις 03:00...

Χάργκριβς η Σίτι, Μπέλαμι η Λίβερπουλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ολοκλήρωσε την απόκτηση του Όουεν Χάργκριβς, με τον 30άχρονο Άγγλο μέσο, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπέγραψε για έναν χρόνο.

Ο 30άχρονος Ουαλός μέσος, Κρεγκ Μπέλαμι, επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στην Λίβερπουλ, καθώς υπέγραψε λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου στους "κόκκινους" και πήρε το Νο.39 (τον άφησε ελεύθερο η Μάντσεστερ Σίτι).

Παρελθόν από την Σίτι αποτελεί και ο Σον Ράιτ-Φίλιπς, καθώς παραχώρησε τον 29άχρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό στην ΚΠΡ, η οποία πήρε και τον 26άχρονο Άγγλο κεντρικό αμυντικό, Άντον Φέρντιναντ, από την Σάντερλαντ (αδελφός του Ρίο).

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Λιλ, απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Λίβερπουλ, τον 30άχρονο Άγγλο μέσο, Τζο Κόουλ.

Αντρέ Σάντος, Μέρτεζακερ, Μπεναγιούν και Αρτέτα η Άρσεναλ!

Η Άρσεναλ ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή την απόκτηση του 29άχρονου Ισπανού μέσου Μίκελ Αρτέτα, από την Έβερτον.

Νωρίτερα είχε ανακοινώσει αυτήν του 28άχρονου διεθνή Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Αντρέ Σάντος, από την Φενέρμπαχτσε, αυτή του Περ Μέρτεζακερ, 26άχρονου Γερμανού στόπερ από την Βέρντερ, ενώ πήρε δανεικό από την Τσέλσι τον 31άχρονο Ισραηλινό μέσο, Γιόσι Μπεναγιούν.

Μετά τον Φορλάν... Σάρατε η Ίντερ!

Η Ίντερ ανακοίνωσε τον Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος είχε υπογράψει από χτες, ενώ απέκτησε δανεικό τον 24άχρονο Αργεντινό επιθετικό, Μάουρο Σάρατε,από την Λάτσιο, με προοπτική αγοράς έναντι 15.000.000 ευρώ. Η πρόταση για τον Ροντρίγκο Παλάσιο απορρίφθηκε από την Τζένοα.

Η Λάτσιο εκτός του Σάρατε παραχώρησε και άλλον επιθετικό, καθώς πούλησε στην Πάρμα τον 29άχρονο Ιταλό, Σέρτζο Φλόκαρι.

Η Γιουβέντους απέκτησε από το Αμβούργο με 9.000.000 ευρώ τον 24άχρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό, Έλιερο Έλια.

Πιάνιτς, Κιάερ, Μπορίνι και Γκάγκο η Ρόμα!

Επίσημα η Ρόμα απέκτησε από την Λιόν με 11.000.000 ευρώ τον 21άχρονο Σέρβο επιτελικό μέσο, Μίραλεμ Πιάνιτς.

Επίσης ανακοίνωσε και τρεις δανεισμούς... τον 25άχρονο Αργεντινό μέσο,Φερνάντο Γκάγκο, από την Ρεάλ Μαδρίτης, τον 22άχρονο Δανό κεντρικό αμυντικό, Σίμον Κιάερ, από την Βόλφσμπουργκ, αλλά και τον 20άχρονο Ιταλό στράικερ, Φάμπιο Μπορίνι, από την Πάρμα.

Σαντιάγκο Σίλβα η Φιορεντίνα, Νοτσερίνο η Μίλαν.

Η Φιορεντίνα έκανε το "μπαμ" στο νήμα, καθώς απέκτησε από πρωταθλήτρια Αργεντινής, Βέλες Σάρσφιλντ, τον Σαντιάγκο Σίλβα. Ο 30άχρονος Ουρουγουανός στράικερ είναι ο καλύτερος παίκτης τελευταία χρόνια στο αργεντινικό πρωτάθλημα.

Η Μίλαν απέκτησε τον 26άχρονο Ιταλό μέσο, Αντόνιο Νοτσερίνο, από την Παλέρμο. Την σεζόν 2007-2008 είχε παίξει στην Γιουβέντους.

Ντρέντε και Στρακουαλούρσι η Έβερτον!

Δύο πολύ σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης για την Έβερτον, έστω και με δανεισμό, καθώς για έναν χρόνο πήρε από την Τίγκρε τον 23άχρονο Αργεντινό επιθετικό, Ντένις Στρακουαλούρσι (από τους καλύτερους στην χώρα του), αλλά και τον 24άχρονο Ολλανδό αριστερό μπακ-χαφ, Ρόιστον Ντρέντε, από την Ρεάλ Μαδρίτης (πέρσι δανεικός σε Έρκουλες).

Super μεταγραφή ο Μπράιαν Ρουΐς!

Η Φούλαμ πραγματοποίησε την τελευταία μια φανταστική μεταγραφή, καθώς με 11.000.000 ευρώ πήρε από την Τβέντε τον 26άχρονο Κοσταρικανό επιθετικό,Μπράιαν Ρουΐς.

Επίσης, οι λονδρέζοι απέκτησαν τον 31άχρονο Τσέχο αμυντικό, Ζντένεκ Γκριγκέρα (ελεύθερος από Γιουβέντους) και τον 23άχρονο Πορτογάλο στράικερ, Ορλάντο Σα (ελεύθερος από Πόρτο).

Δανεικός σε Ατλέτικο ο Ντιέγκο!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε με μορφή δανεισμού τον 26άχρονο Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, Ντιέγκο, από την Βόλφσμπουργκ και τον μικρό αδελφό των Μπρούνο Αλβες και Ζεράλντο Άλβες, Ζούλιο Άλβες, από την Ρίο Άβε, αλλά τον έδωσε στην Μπεσικτάς.

Η Βιγιαρεάλ με 8.000.000 ευρώ πήρε από την Μαγιόρκα τον 23άχρονο Καναδό επιτελικό μέσο, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ενώ απέκτησε και τον Ικετσούκβου Ούτσε από την Σαραγόσα με 3.000.000 ευρώ και τον έδωσε δανεικό στην Γρανάδα, η οποία ανακοίνωσε και τον Μοϊσές Ουρτάδο.

Ραούλ Μπράβο και Ούρκο Πάρντο!

Ο Ραούλ Μπράβο θα συνεχίσει στην Ράγιο Βαγεκάνο και ο Ούρκο Πάρντοστο ΑΠΟΕΛ, το οποίο πήρε και στον Κακά από την Χέρτα (Βραζιλιάνο αμυντικό που πέρσι έπαιξε δανεικός στην Μπράγκα και πρόπερσι στην Ανόρθωση), αλλά και τον Τιζανί Μπελαϊντ από την Χαλ (23άχρονο διεθνή Τυνήσιο μέσο).

Ποστίγκα και Λουΐς Γκαρθία η Σαραγόσα!

Η Σαραγόσα απέκτησε τον 29άχρονο Πορτογάλο επιθετικό, Έλντερ Ποστίγκα, από την Σπόρτινγκ και τον 30άχρονο Ισπάνο μεσοεπιθετικό, Λουΐς Γκαρθία, από την Εσπανιόλ.

Στην Μπολόνια ο Παναγιώτης Κονέ!

Η Μπόλονια πήρε μέσα από τα χέρια της Κιέβο τον Παναγιώτη Κονέ, καθώς απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον 24άχρονο Έλληνα μέσο.

Η Τζένοα πήρε με συνιδιοκτησία τον 29άχρονο Ιταλό στράικερ, Αντρέα Καράτσιολο, την Μπρέσια, ενώ η Νάπολι απέκτησε τον 22άχρονο Αργεντινό στόπερ, Ινάσιο Φιντέλεφ, από την Νιούελς Ολντ Μπόις με 3.000.000 ευρώ.

Ν'Γκογκ και Κακουτά η Μπόλτον!

Η Μπόλτον απέκτησε από την Λίβερπουλ τον 22άχρονο Γάλλο επιθετικό,Νταβίντ Ν'Γκογ, ενώ πήρε και δανεικό από την Τσέλσι τον 20άχρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, Γκαέλ Κακουτά.

Ο 30άχρονος διεθνής Άγγλος μέσος, Σκοτ Πάρκερ, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League, καθώς η Τότεναμ ολοκλήρωσε την απόκτησή του από την Γουέστ Χαμ.

Πήρε Κράουτς, Παλάσιος & Τζέρομ η Στόουκ!

Με 9.000.000 ευρώ η Στόουκ ολοκλήρωσε την απόκτηση του 27άχρονου μέσου, διεθνή με την Ονδούρα, Γουΐλσον Παλάσιος, από την Τότεναμ, με 5.000.000 ευρώ πήρε τον 25άχρονο Άγγλο στράικερ, Κάμερον Τζέρομ, από την Μπέρμιγχαμ. Ολοκλήρωσε πάντως εντυπωσιακά και με ρεκόρ δαπάνης για τον σύλλογο, καθώς απέκτησε από την Τότεναμ με 11.000.000 ευρώ τον διεθνή Άγγλο στράικερ, Πίτερ Κράουτς.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε δανεικό στην Βόλφσμπουργκ τον 30άχρονο Λευκορώσο μέσο, Αλιακσάντρ Χλεμπ.

Με 7.000.000 ευρώ η Αϊντχόφεν πήρε από την Χρόνινχεν τον 22άχρονο Σλοβένο στράικερ, Τιμ Μάταβς.

Η Μπεσικτάς πήρε δανεικό από την Σάλκε τον 29άχρονο Βραζιλιάνο στράικερ,Εντού, ενώ οι Γερμανοί έδωσαν δανεικό έναν ακόμη επιθετικό, τον 21άχρονο Ελβετό-Βόσνιο, Μάριο Γκαβράνοβιτς, στην Μάιντς.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ:

Την προτελευταία μέρα των μεταγραφών ξεχώρισαν οι εξής κινήσεις:

Φορλάν (Ίντερ), Λουγκάνο (Παρί), Κοάτες (Λίβερπουλ), Παρκ Τσου-Γιουνγκ (Άρσεναλ), Έλιας (Σπόρτινγκ Λ.) Αρμάν Τραορέ (ΚΠΡ), Γέλεν (Λιλ), Τζιόλης (Σανταντέρ), Μεντί Καρσελά-Γκονθάλεθ (Ανζί), Ντάβιντε Σαντόν & Ρομπ Έλίοτ (Νιούκαστλ), Ρομπέρτο Περέιρα (Ουντινέζε), Βίκτορ Ρουΐθ (Βαλένθια), Παπά Μπουμπά Ντιόπ (Γουέστ Χαμ), Κρουσάτ (Γουΐγκαν), Μοχάμεντ Μπανγκούρα (Σέλτικ), Τρεζεγκέ (Μπανί Γιας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου