Τελευταία Νέα

21/9/11

Ξάνθη - ΑΕΚ 3-4


Αλώβητη πέρασε από τα Πηγάδια η ΑΕΚ.Εντυπωσιακός ο αγώνας.

Με ανατροπή η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια επικρατώντας 4-3 της Ξάνθης. Η Ένωση ήταν καλύτερη στα σημεία και έφθασε στη νίκη με τέρματα των Βάργκας, Λυμπερόπουλου, Γκούντγιονσεν και Κλωναρίδη. Ο Ισλανδός σκόραρε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα καθώς δεν ξεκίνησε το ματς, ενώ ο νεαρός Κλωναρίδης πέτυχε το πρώτο γκολ στην καριέρα του με την ΑΕΚ.

Η Ξάνθη, παρότι για ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, έμεινε με τις εντυπώσεις και την δικαιολογία ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει αντιμετωπίσει τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Μαρσελίνιο μετά το γκολ κατά του Ολυμπιακού σκόραρε και εναντίον της ΑΕΚ.

Οι "κιτρινόμαυροι" εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι σε σύγκριση με το ματς της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Εργοτέλη. Δεν άφησαν την Ξάνθη στο ξεκίνημα, παρά το γκολ, να φανεί απειλητική και φρόντισαν γρήγορα να ελέγξουν το κέντρο διατηρώντας την κατοχή της μπάλας. Αυτό άλλαξε στην επανάληψη, καθώς η Ξάνθη πίεσε.

Τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων δυσκόλεψε ο δυνατός αέρας. Το σύστημα με τους τρεις ανασταλτικούς μέσους λειτούργησε καλά για την ΑΕΚ. Σκληρό το παιχνίδι σε ορισμένα σημεία ανάγκασαν τον Τριτσώνη να δείξει κίτρινες κάρτες.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA.

Διαιτητές: Σ. Τριτσώνης, Γ. Πάνου, Δ. Γκάγκας.

Συνθέσεις ομάδων:

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Στάσιακ, Ντάνι, Βασιλακάκης(67' Ντίκα), Σουάνης(79' Μάρα), Πόι, Μαρσελίνιο, Καζάκης(57' Μαρκόφσκι)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ(88' Κλωναρίδης), Μάκος, Καράμπελας, Βάργκας, Λυμπερόπουλος(75' Γκούντγιονσεν), Γκέντσογλου.

Σκόρερ: 13', 84' Μαρσελίνιο, 95' Μαρκόφσκι - 23' Βάργκας, 38' Λυμπερόπουλος, 81' Γκούντγιονσεν, 91΄Κλωναριδης.

                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου