Τελευταία Νέα

24/9/11

Ολυμπιακός : Εκλείσε τους Βιθέντε Μόνχε και Γιάννη Ζαραδούκα!


Παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρούνται οι Βιθέντε Μόνχε και Γιάννης Ζαραδούκας. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με τον Ολυμπιακό.

Ποδοσφαιριστές των Πρωταθλητών θα πρέπει να θεωρούνται οι Βιθέντε Μόνχε και Γιάννης Ζαραδούκας. Τόσο ο Αργεντινός χαφ-εξτρέμ, όσο και ο Έλληνας αριστερός μπακ, έχουν συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τους Πειραιώτες και αυτό που απομένει είναι να βάλουν και τις υπογραφές τους στα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.


Αυτό που απομένει είναι να μείνουν και τυπικά ελεύθεροι από τον Βόλο οι δύο ποδοσφαιριστές, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Δευτέρα (26/9), όταν και η ΕΠΟ θα ανακοινώσει επίσημα πως τόσο ο 30χρονος (21/6/81) Λατινοαμερικανός ακραίος μέσος, όσο και ο 26χρονος (12/12/85) αμυντικός, δεν δεσμεύονται με τον σύλλογο της Θεσσαλίας, ο οποίος υποβιβάστηκε -κατά πάσα πιθανότητα- στην Δ' Εθνική. Ο Βιθέντε Μόνχε έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας για τριετή συνεργασία.

Λεπτομέρειες, λοιπόν, απομένουν για να ολοκληρωθούν οι δύο μεταγραφές και πρόκειται καθαρά για θέμα χρόνου. Εντός της επόμενης εβδομάδας οι δύο ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ. 


Με τον ερχομό των Βιθέντε Μόνχε και Γιάννη Ζαραδούκα, τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρολεύκων θα φτάσουν τα 14.

Δείτε βίντεο με τον Βιθέντε Μόνχε:





Δείτε βίντεο με τον Γιάννη Ζαραδούκα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου