Τελευταία Νέα

27/9/11

Άρης : Έρχονται στη Θεσσαλονίκη οι Παπά Σανκαρέ, Νοέ Ακόστα,Ελντίν Γιακούποβιτς και Χαβιέρ Ούμπιντες!


Παπά Σανκαρέ, Νοέ Ακόστα, Ελντίν Γιακούποβιτς και Χαβιέρ Ούμπιντες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να πιάσουν δουλειά στον Άρη.

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται ήδη οι Παπά Σανκαρέ, Νοέ Ακόστα, Ελντίν Γιακούποβιτς και Χαβιέρ Ούμπιντες για λογιαριασμό του Άρη.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές εξάλλου αποτελούσε κοινό μυστικό εδώ και μέρες όχι απλώς πως βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης αλλά και ότι έχουν συμφωνήσει μαζί της για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η μετακόμισή τους από τον Βόλο στην Θεσσαλονίκη επιβεβαιώνει εξάλλου πως όλα έχουνε τελειώσει με το μόνο που απομένει να φανεί είναι το πότε θα τεθούν για δεύτερη φορά στην καριέρα τους στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Μετά τον Ολυμπιακό Βόλου στην περσινή αγωνιστική στον Άρη τις επόμενες μέρες και ακολούθως κάθε μέρα που περνάει να δένουν ολοένα και περισσότερο με τους υπόλοιπους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης θα έρθει μετά την λύση των συμβολαίων τους από τον Ολυμπιακό Βόλου κάτι που θα γίνει ακόμη και σήμερα Τρίτη ή το αργότερο αύριο Τετάρτη αφού οριστικοποιηθεί ο υποβιβασμός της ομάδας της Μαγνησίας μαζί με αυτήν της Καβάλας στην Δ' Εθνική.

Σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει όλες αυτές τις τελευταίες μέρες το συμβόλαιο του Σανκαρέ με τον Άρη θα είναι για τρία χρόνια, του Ακόστα για ένα, του Γιακούποβιτς για δύο όπως και του Ούμπιντες.

Η συμφωνία με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ήρθε τη Δευτέρα στη συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ παρουσία και του μάνατζέρ του.

Υπενθυμίζεται πως ο Ούμπιντες μαζί με τον Σανκαρέ ήταν από τις βασικές επιλογές του Τσιώλη από το ξεκίνημα του σχεδιασμού του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου με τους Ακόστα και Γιακούποβιτς να προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες.

Ειδικά η περίπτωση του 26χρονου τερματοφύλακα είχε να κάνει ουσιαστικά μετά την εξέλιξη με την ξαφνική επίσκεψη του Μιχάλη Σηφάκη στο χειρουργείο της κλινικής στην Αμβέρσα του Βελγίου την περασμένη Πέμπτη με αποτέλεσμα ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους πέντε μήνες.

Πλέον την μετακόμιση των Σανκαρέ, Ακόστα, Γιακούποβιτς και Ούμπιντες δεν θα αργήσει να διαδεχθεί η ανακοίνωσή τους από την ΠΑΕ Άρης χωρίς να αποκλείεται αν αυτή γίνει μέσα στο επόμενο διήμερο ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να μην αργήσει το ντεμπούτο τους.

Κάποιος από τους τέσσερις δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν το κάνει ακόμη και την Κυριακή στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου