Τελευταία Νέα

28/9/11

Ανακοινώθηκαν οι οι Παπά Σανκαρέ, Νοέ Ακόστα,Ελντίν Γιακούποβιτς και Χαβιέρ Ούμπιντες!


Ανακοινώθηκαν και επίσημα από την ΠΑΕ Αρης η απόκτηση των Σανκαρέ, Γιακούποβιτς, Ακόστα και Ούμπιντες.


Λίγη ώρα μετά την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ περί δυνατότητας μεταγραφικής περιόδου για τους ποδοσφαιριστές των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας άνοιξε τον δρόμο της απόκτησης των τεσσάρων παικτών από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση των Παπά Σανκαρέ, Νοέ Ακόστα, Ελτνίν Γιακούποβιτς και Χαβιέρ Ούμπιντες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές Καλίφα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίδεζ Οράσιο, Έλντιν Γιακούποβιτς και Νοέ Ακόστα Ριβέρα.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Καλίφα Σανκαρέ έχει γεννηθεί στις 15 Αυγούστου του 1984, έχει ύψος 1.90 και είναι 80 κιλά. Πέρσι με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είχε 35 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια του Europa League.

Ο Ελβετός τερματοφύλακας Ελντίν Γιακούποβιτς έχει γεννηθεί στις 2 Οκτωβρίου του 1984, έχει ύψος 1.91 και είναι 81 κιλά.  Πέρσι με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είχε 36 συμμετοχές, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια του Europa League.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός Χαβιέρ Ουμπίδεζ  Οράσιο έχει γεννηθεί  στις 9 Φεβρουαρίου του 1982, έχει ύψος 1.70 και είναι 70 κιλά. Έχει 56 συμμετοχές και 12 γκολ τα δύο τελευταία χρόνια με την φανέλα του Ολ. Βόλου, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι  του Europa League.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Νόε Ακόστα Ριβέρα έχει γεννηθεί στις 10 Δεκεμβρίου του 1983, έχει ύψος 1.77 και είναι 1 κιλά. Από πέρσι τον Ιανουάριο με την φανέλα του Ολ. Βόλου είχε 21 συμμετοχές, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια του Europa League και πέτυχε ένα γκολ.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και στην συνέχεια τις επόμενες μέρες  θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίασή τους (όταν βρεθούν πλέον και οι 4 στην Θεσσαλονίκη με δεδομένο ότι πρέπει και να μεταφέρουν τις οικογένειές τους από τον Βόλο)".

Δείτε βίντεο με τον Παπά Σανκαρέ:


                 

Δείτε βίντεο με τον Χαβιέρ Ούμπιντες:




Δείτε βίντεο με τον Νοέ Ακόστα:




Δείτε βίντεο με τον Ελντίν Γιακούποβιτς:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου