Τελευταία Νέα

23/9/11

ΚΑΕ Ολυμπιακός : Συμφώνησε με τον Πέρο Αντιτς!


Για συμφωνία του Πέρο Αντιτς, που ήταν αρχηγός της ΠΓΔΜ στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Ολυμπιακό κάνει λόγο ο Τύπος των Σκοπίων. Επιβεβαιώνεται και από την Ελλάδα.


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο φόργουρντ της εθνικής μπάσκετ της ΠΓΔΜ θα αμείβεται με 600.000 ευρώ το χρόνο από τον ελληνικό σύλλογο, ενώ η συνεργασία αναμένεται να γνωστοποιηθεί επισήμως μόλις διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.


Το ρεπορτάζ, επιβεβαιώνεται και από την Ελλάδα, καθώς οι ερυθρόλευκοι απέσπασαν την θετική απάντηση του Αντιτς για συμβόλαιο 2 χρόνων,(με δικαίωμα του Ολυμπιακού να το «σπάσει» καταβάλλοντας μικρή αποζημίωση μετά το τέλος του πρώτου χρόνου). ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες στην αποστολή της ομάδας.

Πάντως, τα χρήματα θα είναι λιγότερα από αυτά που αναφέρουν οι σκοπιανοί, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη δεν πρόκειται να ξεπεράσει τις 400-500.000 ευρώ ετησίως.


Την περασμένη σεζόν, ο Πέρο Άντιτς αγωνίστηκε στην ομάδα Σπαρτάκ της Αγίας Πετρούπολης με τη φανέλα της οποίας είχε 10,3 πόντους και 5,2 ριμπάουντ σε 28 αγώνες ρωσικού πρωταθλήματος, με ικανοποιητικά ποσοστά (57% δ., 36,9% τρ., 83,7% β.). Ο Άντιτς, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στη θέση "4" όσο και στη θέση "5" έχει ύψος 2.08 μέτρα και στο Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανίας είχε μέσο όρο 11,6 πόντους και 8,5 ριμπάουντ.








Δείτε βίντεο με τον Πέρο Αντιτς:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου