Τελευταία Νέα

3/9/11

ΚΑΕ ΠΑΟΚ : Αναχωρεί για τις ΗΠΑ ο Κόρει Μαγκέτι!




Ο Κόρει Μαγκέτι φεύγει για την πατρίδα του το πρωί της Κυριακής (4/09) με ψαλιδισμένες τις πιθανότητες να παίξει στον ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων που υπάρχουν...


Το θέμα του Κόρει Μαγκέτι δεν έληξε θετικά για τον ΠΑΟΚ όσο αυτός βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και πλέον έφτασε η ώρα του... αποχαιρετισμού.

Ο Αμερικανός αναχωρεί το πρωί της Κυριακής (4/9) για τις ΗΠΑ έχοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων, όπως τόνισε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (2/9), από το διάστημα της παρουσίας του στη συμπρωτεύουσα, όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει το πολυπόθητο "ναι" του παίκτη.



Και όπως φαίνεται, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ούτε πρόκειται να το έχει (άμεσα όπως θέλει), αφού σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ την Πέμπτη (8/9) θα γίνει νέα συνάντηση κορυφής στην Αμερική που αφορά το λοκ άουτ (έγινε ήδη κι άλλη αυτή την εβδομάδα που ήταν πολύωρη).

"Πληγή" η αναμονή για το λοκ άουτ.

Έτσι με δεδομένο πως για την ενδεχόμενη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ο παίκτης τόνισε πως θα περιμένει τις εξελίξεις που αφορά το λοκ άουτ, αλλά και με δεδομένο πως ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να περιμένει για πολύ (στην ομάδα, όπως λένε τουλάχιστον, τού τόνισαν πως θα ήθελαν απάντηση μέχρι να φύγει στις ΗΠΑ), μοιάζει δύσκολο πως θα επέλθει "γάμος" μεταξύ του παίκτη και της ομάδας.

Με τον ατζέντη του Μαγκέτι είχε το Σάββατο (3/9) συνάντηση η πλευρά του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να προκύψει κάτι το χειροπιαστό. Άλλωστε το θέμα της απόκτησης του μόνο εύκολο δεν είναι. Όπως και δεν ήταν εξαρχής... Οφέλη πάντως από το διάστημα της παρουσίας του στην πόλη υπάρχουν πολλά, όμως το κακό είναι ότι παρόλο τον ντόρο του όλου θέματος δεν αυξήθηκαν αρκετά τα διαρκείας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου