Τελευταία Νέα

30/9/11

Εθνική ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου : Επιστρέφουν οι Άγγελος Χαριστέας και Φάνης Γκέκας!


Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την αποστολή για τα ματς με Κροατία και Γεωργία στην οποία βρίσκονται οι Χαριστέας και Γκέκας.

Τελικά ο Φερνάντο Σάντος έκανε πράξη τα λεγόμενα του και κάλεσε πίσω στην Εθνική Ελλάδας μετά από ένα χρόνο τον Φάνη Γκέκα.

Εκτός από τον έμπειρο φορ όμως στην Εθνική επέστρεψε και ο Άγγελος Χαριστέας ο οποίος έχει ξεκινήσει εκπληκτικά στο πρωτάθλημα Ελλάδας, στο οποίο μετρά ήδη δυο γκολ.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την επόμενη Παρασκευή (7/10) την Κροατία στο "Καραϊσκάκης" στις 21:45, ενώ στη συνέχεια (Τρίτη 11/10) θα βρει απέναντι της την Γεωργία στην Τιφλίδα (20:00).

Ο Φερνάντο Σάντος αναφερόμενος στην επιλογή του να επιστρέψει ο Άγγελος Χαριστέας στην Εθνική ομάδα τόνισε: "Ο Χαριστέας έχει συνδέσει το όνομά του με την εθνική ομάδα. Σωστά δεν ήταν ως τώρα στις κλήσεις και εξίσου σωστά πρέπει να επιστρέψει τώρα. Ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, βάζει γκολ και είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης".

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Μήτρογλου, δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Σάντος, ο οποίος εξήγησε: "Δεν έχει σχέση με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά είναι τεχνική απόφαση".

Ο Πορτογάλος μίλησε και για τον Διονύση Χιώτη: "Είδα το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ κόντρα στη Σαχτάρ, όπου ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. Θεωρητικά πιο κοντά για να παίξει την επόμενη Παρασκευή είναι ο Τζόρβας".

Για τον αγώνα με την Κροατία σημείωσε πως: "Για μένα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ματς ζωής ή θανάτου. Πρέπει να δείξουμε πάθος, την ταυτότητα που έχουμε ως ομάδα και να εμφανιστούμε όπως παίζαμε σε όλα τα ματς. Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη".

Ο Σάντος ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το Καραϊσκάκη, ενώ ερωτηθείς για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΕΠΟ, απάντησε: "Πριν από λίγες ημέρες είχα δείπνο με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας σε πολύ καλό κλίμα".

Αναλυτικά η αποστολή: Τζόρβας, Χιώτης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Ζαραδούκας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Παπαδόπουλος Αβραάμ, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Γκέκα, Κονέ, Μάκο, Πέτσος, Βύντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου