Τελευταία Νέα

30/9/11

Άρης : Παρουσιάστηκαν οι Πάπα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίντες,Ελντίν Γιακούποβιτς και Νοέ Ακόστα!


Παρουσιάστηκαν από την ΠΑΕ Άρης οι Πάπα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίντες, Νοέ Ακόστα και Ελντίν Γιακούποβιτς.

Ο προπονητής του Άρη Σάκης Τσιώλης, μπορεί να υπολογίζει και στους Πάπα Σανκαρέ, Χαβιέρ Ουμπίντες, Νοέ Ακόστα και Ελντίν Γιακούποβιτ για το μεθαυριανό παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη (02/10, 16:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στα πλαίσια της 5 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Όσο για την παρουσίασή τους αμφότεροι συμφώνησαν ότι ήρθαν σε ένα μεγάλο κλαμπ και θα κοιτάξουν μέσα από την απόδοσή του να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη που έτυχαν από την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και τον Καρδιτσιώτη τεχνικό.

Η παρουσίαση των Σανκαρέ, Ουμπίντες, Ακόστα και Γιακούποβιτς έγινε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Ντίμη Παπαϊωάννου, και τα μέλη της Ηλία Πόππη και Τάσο Ορφανίδη.


"Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και μεγάλη προσπάθεια και οικονομική θυσία, καταφέραμε να εντάξουμε στο δυναμικό τους τέσσερις αστέρες για μας", τόνισε ο Ντίμης Παπαϊωάννου που τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε τα καλύτερα κάνοντας γνωστό ότι έχουνε βγει τα δελτία τους.

"Καλωσορίζω τα νέα αποκτήματα που ήταν διακαής πόθος μισών ομάδων Super League αλλά η διοίκηση τους έκανε παίκτες του Άρη για να βοηθήσουν στόχους. Πλέον λόγος ανήκει κόσμο αφού θέλουμε και περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη παρουσία".

Όσο για τον Τάσο Ορφανίδη μεταξύ άλλων είπε: "Η διοίκηση ανταποκρίθηκε στη δέσμευσή της. Είχαμε βάλει σαν στόχο ότι, αν χρειαστεί να κάνουμε υπέρβαση οικονομική για να δυναμώσει η ομάδα και να πετύχουμε στόχους τίτλων, θα το κάνουμε. Τηρήσαμε τον λόγο μας απέναντι στον κόσμο που μας στήριξε και μας στηρίζει και μετά από πολύ προσπάθεια φέραμε τους τέσσερις νέους παίκτες.

Αυτή τη στιγμή εμείς ως διοίκηση δεχθήκαμε και δεχόμαστε έναν πόλεμο λασπολογίας από συγκεκριμένους ανθρώπους. Θα έρθει κάποια στιγμή και πιστεύω πως σύντομα, κάθε κατεργάρης θα καθίσει στον πάγκο του και το λέω με σιγουριά, όπως μπήκαμε σε διαδικασία να φέρουμε ανθρώπους".



Τον χορό των δηλώσεων των τεσσάρων τελευταίων μεταγραφικών του Άρη άνοιξε ο Αργνετινός Χαβιέ Ουμπίντες που δήλωσε: "Μετά από δύο δύσκολους μήνες λόγω της κατάστασης στο Βόλο θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Άρη που με έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο. Την εμπιστοσύνη που μου έδειξε θα την ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο".

Δεν παρέλειψε να σταθεί και στην παρουσία του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Άρη λέγοντας: "Η παρουσία του κ. Τσιώλη φυσικά ήταν σημαντικός παράγοντας για μένα. Ήταν όμως ένας συνδυασμός πραγμάτων. Η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση, το όραμα του Άρη με γέμισαν αισιοδοξία. Ήθελα πολύ να έρθω στον Άρη".

Δεν θέλησε ωστόσο να γίνει συγκεκριμένος στην ερώτηση για το ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκφράζοντας τα θέλω του λέγοντας: "Θέλουμε το κύπελλο, να πάμε όσο πιο ψηλά στο πρωτάθλημα και να βγούμε στην Ευρώπη για να γνωρίσουμε νέες επιτυχίες".

Η σκυτάλη πέρασε στον Νοέ Ακόστα με τον Ισπανό να αρκέστηκε να πει: "Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι στον Άρη, Αφήνουμε πίσω το παρελθόν, κοιτάμε το μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα με τα νέα μας ομάδα".

Χωρίς πολλά λόγια και ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ που σημείωσε: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Ξέρω τον κ. Τσιώλη και φυσικά γνωρίζω ότι ο Άρης είναι από τα πιο μεγάλα κλαμπ της Ελλάδας, Υπάρχει πολύ καλό υλικό, είμαστε μία οικογένεια και είμαι χαρούμενος που ανήκω σε μία τόσο μεγάλη οικογένεια".

Τέλος τον λόγο πήρε ο Ελντίν Γιακούποβιτς δεν έκρυψε την χαρά του και την αισιοδοξία του υποστηρίζοντας: "Οι τελευταίοι δύο μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα όλα είναι καλά. Υπέγραψα στον Άρη, απέκτησα πρόσφατα μία κόρη και την Κυριακή έχω τα γενέθλιά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πια σε μία μεγάλη ομάδα. Ήρθα στην Ελλάδα πριν ένα χρόνο και πολύ γρήγορα πήρα μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα που διαθέτει φανταστικό κόσμο με μία που ισχυρή έδρα. Είμαι πολύ αισιόδοξος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου