Τελευταία Νέα

1/10/11

ΟΦΗ-Εργοτέλης 1-0


Με γκολ του Σίσιτς, ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, προκειμένου να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

"Χρυσός" σκόρερ στο ντέρμπι της Κρήτης για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος έκανε μάλιστα και το ντεμπούτο του. Με το "τρίποντο" αυτό ο ΟΦΗ έχει 4 βαθμούς, όσους και ο Εργοτέλης.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετά δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου με τον ΟΦΗ να έχει την κατοχή της μπάλας, σε αντίθεση με τον Εργοτέλη που ήταν πολύ επιπόλαιος στις κινήσεις του.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό. Ο ΟΦΗ είχε το υπέρ του 1-0 και δεν δυσκολεύτηκε να το κρατήσει για να πάρει το πρώτο του "τρίποντο", ενώ ο Εργοτέλης δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Κάρολ. Πολλά τα λάθη των δύο ομάδων που θέλουν ακόμη δουλειά.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης".

Διαιτητής/Βοηθοί:  Κύρκος (Ηπείρου)/ Τάτσης (Ηπείρου), Φραγκιαδάκης (Δωδ/σου).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής:  Σιδηρόπουλος (Δωδ/σου)/ Ζωγράφος (Αθηνών).

Οι συνθέσεις ομάδων:


ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Μπουλούτ, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο (90' Σόουσα), Σίσιτς (71' Χ. Λόπεθ), Παπουλής, Καμπάνταης (76' Μάντζιος).

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο (59' Ολίσε), Φραγκουλάκης, Τζούνιορ, Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης (77' Κατσικοκέρης).

Κίτρινες κάρτες: Καλαϊτζιτς (55', ΟΦΗ), Κάρολ (81', ΟΦΗ)-Κουτσιανικούλης (44', Εργοτέλης), Ολίσε (84' Εργοτέλης), Γιοβάνοβιτς (87', Εργοτέλης).

Σκόρερ: Σίσιτς (30', ΟΦΗ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου