Τελευταία Νέα

1/10/11

Ηρακλής Ψαχνών-Παναθηναϊκός 1-3 (Φιλικό).


Χωρίς επιθετικούς αλλά με τον Κλέιτον να σκοράρει δύο φορές το "τριφύλλι" νίκησε 3-1 στα Ψαχνά τον Ηρακλή. Κουίνσι και Λιόσης τα άλλα γκολ, βραβεύσεις και πανηγυρικό κλίμα.

Εύκολη νίκη στο δεύτερο φιλικό του Παναθηναϊκού και στα Ψαχνά επί του Ηρακλή με 3-1. Σκόρερ των δύο γκολ ο Κλέιτον, ο Κουίνσι το άλλο γκολ για τους "πράσινους" που είχαν δοκάρι με τον Μαυρία. Ο Λιόσης μείωσε για τους γηπεδούχους.

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του είχε και αυτό το Σάββατο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα που είδε την ομάδα του να κατακτάει την νίκη παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Με τον Λέτο σε εξαιρετική ημέρα και πάλι και τον Κλέιτον να πιστοποιεί πως μπορεί να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα, αφού απουσιάζαν οι Τοτσέ, Ρούντολφ και Πετρόπουλος, ο Παναθηναϊκός έδειξε καλή εικόνα σε ένα ακόμα φιλικό (μετά από αυτό στην Καλλιθέα).

Εκτός από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που σκόραρε δύο γκολ, ο Κουίνσι σημείωσε το παρθενικό του γκολ με το "τριφύλλι" ενώ στα θετικά του ματς, η καλή εικόνα που είχε και πάλι ο νεαρός Μαυρίας που είχε και οριζόντιο δοκάρι αλλά και η επανεμφάνιση του Μπιάρσμιρ μετά τον τραυματισμό του.

Στοιχεία αγώνα:

Διαιτητής: Κάμπασης.

Κίτρινες: - / Μαρίνος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Παριανός, Μάτσος, Μούσα, Τελκίνσκι, Πάγκαλος, Τσάτσος, Σέγκος.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης (46' Καπίνο), Σπυρόπουλος (46' Ιωαννίδης), Καντέ (46' Σαριέγκι), Μπουμσόνγκ (77' Μπιάρσμιρ), Βύντρα (46' Μαρίνος), Σιμάο (46' Βιτόλο), Κατσουράνης (46' Καραγκούνης), Ζέκα (70' Λαγός), Λέτο, Κλέιτον, Κουίνσι (46' Μαυρίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου