Τελευταία Νέα

20/10/11

Λοκομοτίβ Μόσχας-ΑΕΚ 3-1


Η ΑΕΚ άργησε πολύ να μπει στο παιχνίδι στην Μόσχα και ηττήθηκε με 3-1 από την Λοκομοτίβ, γνωρίζοντας την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα ματς στο Europa League. Μοιραίος ο Μπελέκ.


Την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα ματς στο Europa League, γνώρισε η ΑΕΚ, η οποία πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έχασε στην Μόσχα από την Λοκομοτίβ με 3-1.

Η Ένωση ήταν καλή στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άργησε πολύ να μπει και απείλησε τους Ρώσους μετά το 85', όταν είχε ένα δοκάρι με τον Μπελέκ και ένα γκολ με τον Σιαλμά. Έτσι μετά την ήττα αυτή η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου είναι στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμό και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τους Ρώσους, οι οποίοι έφτασαν στους έξι βαθμούς.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την υπεροχή στα 30 λεπτά και θα μπορούσε να προηγηθεί αν ο Μπελέκ είχε πιο καθαρό μυαλό στο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Ρώσων. Από την άλλη η Λοκομοτίβ απείλησε μόνο με μακρινά σουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ΑΕΚ, καθώς μια αδράνεια της άμυνας έφερε το γκολ για τους Ρώσους. Στο 70' ήρθε και η απόφαση για ένα αυστηρό πέναλτι από το διαιτητή (μετά από υπόδειξη του βοηθού περιοχής). Στην συνέχεια η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και αυτό το έκανε μετά το 85', που είχε το δοκάρι και ένα γκολ.

Σε γενικές γραμμές άργησε πολύ να μπει στον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και αν το είχε κάνει νωρίτερα, θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο στην Μόσχα.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Στάδιο Λοκομοτίβ.

Διαιτητής/Βοηθοί: Βαν Μπόεκελ (Ολλανδία)/ Σιέμπερτ (Ολλανδία), Μπούνμαν (Ολλανδία), Βειντερμέγιερ (Ολλανδία), Βαν Σίχεμ (Ολλάνδία).

4ος Διαιτητής: Γκόζουμπγιουκ (Ολλανδία).

Συνθέσεις ομάδων: 

Λοκομοτίβ (Κοουσέιρο): Γκιγέρμε, Σισκίν, Ντα Κόστα, Μπουρλάκ, Γιανμπάεβ, Θαπατέρ, Ίμπριτσιτς (66' Καϊσέδο), Γκλουσακόβ, Ιγκνατίεβ (78' Λοσκόβ), Σιτσέβ, Μαϊκόν (46' Ομπίνα).

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Καράμπελας, Βάργκας (59' Καφές) , Γκέντσογλου, Μπερνς (65' Λεονάρντο), Χοσέ Κάρλος, Λαγός (73' Σιαλμάς), Μπελέκ.

Κίτρινες κάρτες: Ίμπριτσιτς (62', Λοκομοτίβ), Ντα Κόστα (75', Λοκομοτίβ).

Σκόρερ: Σιτσέβ (47', 71' πεν., Λοκομοτίβ), Καϊσέδο (93', Λοκομοτίβ)-Σιαλμάς (88', ΑΕΚ).

                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου