Τελευταία Νέα

22/10/11

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 4-0


Με δύο γκολ του Λέτο και έναν εξαιρετικό Κουίνσι ο ΠΑΟ παρέμεινε στην κορυφή της Σούπερ Λίγκα επικρατώντας με το ευρύ 4-0 του Εργοτέλη. Συνθήματα εις βάρος του Πρωθυπουργού. 

Υπό το βλέμμα του εκπροσώπου του πρίγκιπα, Βλάση Τσάκα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 του Εργοτέλη, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Λέτο και Κουίνσι.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός που βγήκε MVP σημείωσε δύο ακόμα γκολ (όπως και στην Ξάνθη) και οδηγεί την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον εξαιρετικό Κουίνσι που είχε δύο ασίστ. Μπουμσόνγκ και Κατσουράνης τα άλλα γκολ των "πράσινων" που είχαν και δύο δοκάρια.

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση και μια ακόμα νίκη για τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής με το "τριφύλλι" μπροστά σε περίπου 15000 οπαδούς του αλλά και τον εκπρόσωπο του Σουλτάν Αλ Σαούντ να επικρατεί με το ευρύ 4-0 του Εργοτέλη.

Η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να εμφανίστηκε χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό ωστόσο δεν δυσκολεύθηκε να πάρει μια ακόμα ευρεία νίκη πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και έχοντας και δύο δοκάρια ως απολογισμό. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους οι Λέτο (δύο γκολ), Κουίνσι και Ζέκα. Οι φιλοξενούμενοι σε ένα ακόμα ματς έδειξαν αδυναμίες και ένα σύνολο χωρίς αρχή και τέλος.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο.

Διαιτητές/ Βοηθοί διαιτητή: Μήτσιος Χρήστος (Ηπείρου) / Δημόπουλος Νικόλαος (Μακεδονίας), Ποντίκης Κωνσταντίνος (Πρέβεζας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών) / Γκαϊτατζής Θεόδωρος (Δράμας).


Συνθέσεις ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζ. Φερέιρα): Καπίνο, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (29' λ. τρ.Καντέ), Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (66' Καραγκούνης), Σιμάο, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (79' Μαυρίας).

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Πίρσον,  Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρομάνο, Λεάλ, Νταντόμο, Τζούνιορ (57' Κυριακίδης), Ολίσε, Μπούντιμιρ (44' Κατσικοκέρης), Φραγκουλάκης (44' Κουτσιανικούλης).

Σκόρερ: 7' Μπουμσόνγκ, 25', 57' πεν. Λέτο, 32' Κατσουράνης.

Κίτρινες: Σαριέγκι, Κατσουράνης / Ολίσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου