Τελευταία Νέα

30/9/11

Πανιώνιος : Πρόεδρος ο Γεράσιμος Βεντούρης!


Η ΠΑΕ Πανιώνιος ενόψει της Γενικής Συνέλευσης ανακοίνωσε την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου με πρόεδρο τον Γεράσιμο Βεντούρη.


Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ το οποίο έχει τρία νέα μέλη.

Ένα από αυτά είναι ο Γεράσιμος Βεντούρης, ο οποίος είχε παραιτηθεί από την θέση του προέδρου και επιστρέφει σε αυτήν. Να σημειωθεί πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημέρα που θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του συλλόγου.


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: 

"Εν όψει της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως είναι η δεσμευτική απόφαση της τελευταίας ΓΣ του Συλλόγου, αποφασίστηκε η αντικατάσταση τριών μελών του ΔΣ με στόχο την βοήθεια στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου.

Η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ θα ανακοινωθεί άμεσα. Η  νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου ύστερα από τις τρεις νέες προσθήκες είναι η εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεράσιμος Βεντούρης

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Κωνσταντίνος Τσολακάκης

ΜΕΛΗ: Σωτήριος Σωτηρόπουλος, Κωνσταντίνος Αλβανός, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Νίκος Χρηστίδης, Σπυρίδων Μίχου, Ζαχαρίας Σταμούλης, Νικόλαος Γκλεζάκος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου