Τελευταία Νέα

30/9/11

Ξένη επενδυτική εταιρεία ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό!


Νέα πρόταση από ξένους επενδυτές από το Abu Dhabi που ενδιαφέρονται για να αποκτήσουν τα ηνία του Παναθηναϊκού. Ενήμερος ο Τζίγγερ. Σε εξέλιξη οι έρευνες κι οι συζητήσεις μέσω των δικηγόρων.


Το άνοιγμα του Γιάννη Βαρδινογιάννη βρίσκει ανταποκριτές αφού μετά τον Σαουδάραβα πρίγκιπα που κατέθεσε την επίσημη πρότασή του και περιμένει απάντηση και μια νέα ξένη εταιρεία δείχνει έτοιμη να αναλάβει το "τριφύλλι".

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι ξένου επενδυτικού fund από το Abu Dhabi είχαν συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραδίδοντας συγκεκριμένο φάκελο για εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς της ομάδας. Διαβάστε πως σχολίασε ο Βλάσης Τσάκας την νέα είδηση.


Το τελευταίο διήμερο εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ φαίνεται πως και άλλοι θέλουν να αγοράσουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δείχνοντας μάλιστα εμπράκτως το ενδιαφέρον τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας την Παρασκευή το μεσημέρι, μια εταιρεία είχε επαφές με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", δείχνοντας πως θέλουν να αγοράσουν το 100% των μετοχών της ΠΑΕ.

Στην αρχή είχε διαρρεύσει πως η εταιρεία που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση της "πράσινης" ΠΑΕ είχε μεσολαβήσει για να βρεθεί αγοραστής και για την Μάντσεστερ Σίτι με την Abu Dhabi United Group for Development and Investment (ABUG) να είναι αυτή που τελικά το έπραξε αλλά δεν ήταν η συγκεκριμένη.

Εκπρόσωπος ο Γεωργίου, το γνωρίζει και ο Τζίγγερ!

Το θέμα αυτό εδώ και δύο μέρες είναι γνωστό ακόμα και στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τους νομικούς του ήδη να ενεργούν και εδώ με τον ίδιο τρόπο, όπως και με την περίπτωση του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Εκπρόσωπος της εταιρείας αυτής στην Ελλάδα είναι ο κύριος Γιώργος Γεωργίου που σε ρόλο Βλάση Τσάκα παρέδωσε τον φάκελο και έχει τις επαφές με τους "πράσινους".

Την υπόθεση που επιβεβαιώνει και η πλευρά του Παναθηναϊκού επισήμως χειρίζονται οι δικηγόροι προκειμένου να διαπιστώσουν από τον φάκελο όλα τα εχέγγυα που μπορεί να έχει η εταιρεία των που σχετίζεται εκ νέου με Άραβες.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως πως το ενδιαφέρον της εταιρείας αυτής θα συζητηθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη Γενική Συνέλευση και λογικά δεν αποκλείεται να "τρέξουν" οι εξελίξεις σε βαθμό που μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί το βασικό σχέδιο της πρότασης που θα περιλαμβάνει όλες τις λεπτοµέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου