Τελευταία Νέα

30/9/11

Το κατηγορητήριο του Αστέρας Τρίπολης - Καβάλα!

Το κατηγορητήριο του Αστέρας Τρίπολης - Καβάλα

Δείτε το δεύτερο κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος για τον Αστέρα Τρίπολης.


Η ομάδα του Αστέρα της Τρίπολης φαίνεται πως έχει να αντικρούσει κάποιες σημαντικές κατηγορίες, που έχουν να κάνουν με δωροδοκία τόσο στον Αχχιλέα Μπέο (Ολυμπιακό Βόλου), όσο και στον Μάκη Ψωμιάδη (Καβάλα).

Το arcadia sports έφερε στο φως της δημοσιότητας το δεύτερο κατηγορητήριο που έχει συντάξει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ Ανδρέας Φάκος.

Αναλυτικά:

"Εγκαλούνται πειθαρχικώς διότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος και η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, στην Αθήνα και την Καβάλα κατά το α' δεκαπενθήμερο Μαρτίου 2011 με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση της ίδιας παράβασης, πραγμάτωσαν την αντικειμενική υπόσταση του πειθαρχικού αδικήματος της Δωροδοκίας», αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο αυτό.

Σε άλλο του σημείο… «Πρόσφεραν ως δώρο προς τον Χρυσόστομο Ψωμιάδη, ουσιαστικό Πρόεδρο Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Καβάλα και μεγαλομέτοχο αυτής, καθώς και σε άλλους εμπλεκόμενους στη δραστηριότητα της ομάδας αυτής, το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000) σε μετρητά προκειμένου κατά την επικείμενη τέλεση του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ "Καβάλα-Αστέρας Τρίπολης" της 8ης Μαρτίου 2011 να εμφανίσουν μειωμένη απόδοση οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας. Η ως άνω προσφορά δεν έγινε αποδεκτή. Ο Χρυσόστομος Ψωμιάδης γνωστοποίησε στο Ν.Πατέρα τα παραπάνω περιστατικά ενεργητικής Δωροδοκίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου