Τελευταία Νέα

30/9/11

Κοντά στη Βίρτους Μπολόνια ο Κόμπι Μπράιαντ!



Koντά στη συμφωνία με τον Kobe Bryant βρίσκεται η Βίρτους Μπολόνια, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Claudio Sabatini.

Ο πρόεδρος της ομάδας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε τη νέα δελεαστική πρόταση που έκανε στον άσο των Lakers, λέγοντας ότι κατά 95% οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και μένουν μόνο οι λεπτομέρειες.

"Έχουμε έρθει σε οικονομική συμφωνία με τον Kobe Bryant. Το δεύτερο είναι ότι δεν έχουμε αυτά τα... χρήματα"είπε χαριτολογώντας ο Sabatini, που θα προσελκύσει χορηγούς για να καλύψει το συμβόλαιο του Bryant.

"Η συμφωνία έχει κλείσει στο 95%" πρόσθεσε χαρακτηριστικά, αν και τα ιταλικά media δημοσιεύουν και παλιότερες  "συμφωνίες" κατά τον Sabatini (όπως με τον Porcedda για την Μπολόνια), που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ.

Η νέα προσφορά ανέρχεται στα 3,3 εκατομμύρια δολάρια για 40 ημέρες, αρχής γενομένης από 9 Οκτωβρίου.

Τα αμερικάνικα ΜΜΕ δεν επιβεβαιώνουν την είδηση, ενώ ο Sabatini επιμένει ότι "συζητάμε τις τελευταίες λεπτομέρειες και συγκεκριμένα για ορισμένα πριμ".

Αν ολοκληρωθεί το deal, θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς μιλάμε για τον πρώτο εν ενεργεία σκόρερ του ΝΒΑ (και 6ο συνολικά), έναν παίκτη με 5 πρωταθλήματα, που βρίσκεται ακόμη στην ακμή του (33 ετών) και κατέχει το 2ο καλύτερο ρεκόρ πόντων σε ένα ματς (81 πόντοι) και το αντίστοιχα για τα περισσότερα τρίποντα σε ένα ματς (12).

Στο μεταξύ έχουν ξεσπάσει ήδη οι πρώτες αντιδράσεις! Ο διεθνής Daniel Hackett τόνισε: "Με όλο το σεβασμό στον Kobe Bryant δεν μπορεί να έρχεται για να παίξει στην Ευρώπη και να πληρωθεί ένα ποσό που ξεπερνάει τον προϋπολογισμό της υπόλοιπης ομάδας. Δεν αντέχει η ιταλική κοινωνία κάτι τέτοιο".

Ο Sabatini πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση λέγοντας: "ευτυχώς που δεν σκέφτονται κατά αυτόν τον τρόπο όλοι οι Ιταλοί μπασκετμπολίστες".

Tι λέει η πλευρά του Kobe Bryant:

Στο μεταξύ ο Kobe Bryant αποχώρησε από την Ιταλία για τη Γερμανία, συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή του τουρνέ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία.


Αντίθετα ξεκαθαρίζουν ότι οι "σοβαρές" διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το lock-out, το οποίο θα κριθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Αν δεν βρεθεί λύση μεταξύ των παικτών και των ιδιοκτητών και χαθούν παιχνίδια, τότε ο Bryant θα καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει το ενδεχόμενο συμφωνίας, καθώς δεν θέλει να εκτεθεί σε καμία περίπτωση σε περίπτωση άρσης της "απεργίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου