Τελευταία Νέα

26/11/11

Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1


Ο Εργοτέλης αν και δυσκολεύτηκε λίγο στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι Κρητικοί που είχαν και δοκάρι. 

Μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ο Εργοτέλης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο Στάδιο για την 11η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με την τρίτη της εντός έδρας νίκη έφτασε στους 12 βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΣ άρχισε να πιέζει στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και μείωσε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας και έμεινε στους εννέα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε ένα γκολ, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, που δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ του Καβουσάκη.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης συνέχισε να έχει την υπεροχή, σημείωσε ένα ακόμη γκολ, έστω και με την βοήθεια παίκτη του ΠΑΣ, είχε δοκάρι, ωστόσο λίγο έλειψε να πληρώσει την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Σαρρής. Από την άλλη η ομάδα της Ηπείρου ξύπνησε αργά, μείωσε στο 80΄, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο.

Διαιτητής/Βοηθοί: Σπάθας (Πειραιά)/ Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Καρσιώτης (Κορινθίας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)/ Γκαϊτατζής (Δράμας).


Συνθέσεις ομάδων:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Γιαλούσης, Βίσιο, Σαρρής, Σασιασβίλι, Μπέτο, Φραγκουλάκης (72' Κυριακίδης), Ολίσε, Κουτσιανικούλης (84' Χίμπλινγκερ), Μπούντιμιρ (65' Λεάλ), Κατσικοκέρης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος, Κώτσιος, Ντε Βινσέντι (82' Κουέβας), Κειτά (67' Κυριάκος), Τζημόπουλος, Βίλα (57' Μπεσέρα), Βάντερσον, Γεωργίου, Μπακαγιόκο.

Κίτρινες κάρτες: Μπούντιμιρ (43', Εργοτέλης), Σαρρής (79', Εργοτέλης)-Τζημόπουλος (18', ΠΑΣ Γιάννινα), Ντε Βινσέντι (31', ΠΑΣ Γιάννινα), Κώτσιος (64', ΠΑΣ Γιάννινα), Μπεσέρα (89', ΠΑΣ Γιάννινα).

Κόκκινη κάρτα: Σαρρής (83', Εργοτέλης).

Σκόρερ: Φραγκουλάκης (15', Εργοτέλης), Κώτσιος (63' αυτ. Εργοτέλης)-Μπακαγιόκο (80', πεν. ΠΑΣ Γιάννινα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου