Τελευταία Νέα

23/12/11

Ντέρμπι Δικεφάλων στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου!



Ένα μεγάλο ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (αναμένεται η απόφαση για τον Εθνικό Αστέρα 29/12) έβγαλε η κληρωτίδα για τη φάση του "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Με ποιους "έπεσαν" Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Κανένα παράπονο δεν θα έχουν οι φίλοι του ποδοσφαίρου σ' ότι αφορά τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς δεν λείπουν τα μεγάλα ματς και τα ντέρμπι.

Ο ΠΑΟΚ (αναμένεται η απόφαση για τον Εθνικό Αστέρα) θα βρει απέναντι του την ΑΕΚ, σε μια επανάληψη του περσινού ημιτελικού, όπου νικήτρια είχε βγει η ομάδα της Αθήνας. Αυτή τη φορά βέβαια, θα είναι μονός αγώνας και θα γίνει στην Τούμπα.

Ένα εξίσου δυνατό ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη. Οι μεν Περιστεριώτες ήταν φιναλίστ του θεσμού την περασμένη σεζόν, ενώ οι Θεσσαλονικείς πριν από δύο χρόνια. Και οι δύο θέλουν να φτάσουν και πάλι ψηλά στη διοργάνωση, όμως μονάχα ένας θα τα καταφέρει. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, στα προημιτελικά θα υπάρχει μονάχα ένας Δικέφαλος και θα μείνει εκτός ο Ατρόμητος ή ο Άρης.

Όσο για τους "αιωνίους", ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο (όπως φαίνεται τουλάχιστον) απέναντι στον Θρασύβουλο (μια από τις δύο ομάδες της Football League που συνεχίζουν στο θεσμό) καθώς θα τον αντιμετωπίσει στο Φάληρο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα πάει για τη νίκη-πρόκριση στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο.

Ωραία ζευγάρια είναι επίσης το Παναιτωλικός-ΟΦΗ όπου πέρσι ήταν το ντέρμπι της Football League αλλά φέτος οι δύο ομάδες διακρίνονται και ξεχωρίζουν στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και το ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης.

Τα ζευγάρια:


Ολυμπιακός - Θρασύβουλος

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Ατρόμητος - Άρης

Κέρκυρα - Δόξα Δράμας

Ξάνθη - Πανσερραϊκός

ΠΑΟΚ (ή Εθνικός Αστέρας) - ΑΕΚ

Παναιτωλικός - ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

Η παράδοση:

Στο ζευγάρι Πανιώνιος – Παναθηναϊκός έχουμε 3 ματς με γηπεδούχο τον Ιστορικό ο οποίος νίκησε 2 φορές και 1 φορά ηττήθηκε.

Στο ζευγάρι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έχουμε 11 ματς με γηπεδούχο τον Δικέφαλο του Βορρά. Σε αυτά η ομάδα της Θεσσαλονίκης 7 φορές νίκησε, 3 φορές ηττήθηκε και 1 αγώνας ήρθε ισόπαλος.

Τέλος στο ζευγάρι Ατρόμητος – Άρης με γηπεδούχο την ομάδα του Περιστερίου είχαμε 4 ματς στα οποίο ο Άρης έφυγε νικητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου