Τελευταία Νέα

20/11/11

ΠΑΣ Γιάννινα-Skoda Ξάνθη 0-2

                                 

Η Skoda Ξάνθη με γκολ των Εντιμάρ, Μαρκόφσκι πέρασε από τα Γιάννενα, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού ΠΑΣ. Δοκάρι ο Μπακαγιόκο!

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη, η οποία με γκολ των Εντιμάρ και Μαρκόφσκι επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, έκανε έξυπνο παιχνίδι παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις και χάρη στην ευστοχία της έφτασε στους 11 βαθμούς. Από την άλλη ο ΠΑΣ που ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος εντός έδρας, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρι, αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν επιπόλαιος.


Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ μπήκε καλύτερα και είχε μάλιστα και το δοκάρι του Μπακαγιόκο, ωστόσο η Skoda Ξάνθη έπαιξε πιο έξυπνα το ματς και ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα και μέχρι να λήξει το πρώτο μέρος το διαφύλαξε καλά.

Στο δεύτερο μέρος, πάλι η φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πέτυχαν γκολ, αν και ο ΠΑΣ είχε τις τελικές προσπάθειες και την κατοχή της μπάλας. Η ομάδα της Ηπείρου έδειξε πως έχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες".

Διαιτητής/Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/ Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Μαγιάνης (Άρτας).

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)/ Σκουφίτσας (Αθηνών).

Συνθέσεις ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος (73' Κυριάκος), Κώτσιος, Μπουζίντ (65' Κουέβας), Βάντερσον, Λίλα, Τζημόπουλος, Ζαϊρί, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα (57' Γεωργίου), Μπακαγιόκο.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Βάλλας, Κομεσίδης, Εντιμάρ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Βλαχοδήμος (77' Μαρσελίνιο), Πόι, Σουάνης (68' Μάνταλος), Μαρκόφσκι (89' Καζάκης).

Κίτρινες κάρτες: Λίλα (45', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (50', ΠΑΣ Γιάννινα), Κώτσιος (67', ΠΑΣ Γιάννινα), Βάντερσον (92' ΠΑΣ Γιάννινα)-Σουάνης  (64', Skoda Ξάνθη),Εντιμάρ (85', Skoda Ξάνθη), Καζάκης (92', Skoda Ξάνθη).

Σκόρερ: Εντιμάρ (31', Skoda Ξάνθη), Μαρκόφσκι  (52', Skoda Ξάνθη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου