Τελευταία Νέα

20/11/11

ΟΦΗ - Άρης 0-1

                             

Ο Άρης πήρε το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα και ανάγκασε τον ΟΦΗ στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα (1-0). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιαννιώτας, αλλά και ο Βελλίδης, πολύ κακός ο διαιτητής!


Σ' ένα ωραίο παιχνίδι, με αρκετές φάσεις, καλό θέαμα και αρκετό πάθος, ο Άρης έσπασε το ρόδι και κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες.

Οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ, ήταν συγκεντρωμένοι, παρουσίασαν μετά από καιρό ένα καλό πρόσωπο και με πρωταγωνιστή τον Γιαννιώτα, πήραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, που τόσο τους έλειπε και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Στα θετικά για τον Άρη, είναι η παρουσία του νεαρού Γιαννιώτα, που εκτός από το γκολ, ήταν αρκετά κινητικός και ο καλύτερος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο του "Θ. Βαρδινογιάννης". Άξιος συμπαραστάτης του και ο Βελλίδης, που έσωσε την εστία στις φάσεις που χρειάστηκε, ενώ γενικότερα η εικόνα των "κιτρίνων" ήταν θετική και..,. ήρεμη.

Από την άλλη πλευρά, οι Κρητικοί γνώρισαν την πρώτη τους εντός έδρας ήττα, αν και ξεκίνησαν δυνατά, αλλά και στη συνέχεια είχαν τις ευκαιρίες να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα.  Βρήκαν όμως απέναντί τους, τον Βελλίδη, την αστοχία, την ατυχία, αλλά και τον Μήτσιο, που τους αρνήθηκε -πεντακάθαρο- πέναλτι στο 81ο λεπτό.

Το παράδοξο είναι πως ο Μάντζιος όχι μόνο δεν πήρε το πέναλτι, αλλά δέχτηκε και κίτρινη κάρτα για θέατρο (!) και στη συνέχεια αποβλήθηκε, αφού μετά από λίγα λεπτά έκανε πράγματι θέατρο και τιμωρήθηκε. Εκτός αγώνα έμεινε επίσης και ο Ούμπιντες, για ένα μαρκάρισμα στον Παπουλή, που σε καμία περίπτωση δεν ήταν και για κάρτα. Αντίθετα, η αποβολή του Ταυλαρίδη ήταν σωστή.

Έτσι λοιπόν, ο ΟΦΗ πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να παίξει με τον Παναθηναϊκό, έχοντας δύο σημαντικές απουσίες (Μάντζιος, Ταυλαρίδης), ενώ καλείται να ξεπεράσει και την ήττα, όπως κι αν ήρθε...

Στοιχεία αγώνα:

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης".

Διαιτητής: Χ. Μήτσιος.

Βοηθοί: Α. Καρατζίκας, Π. Αργυρός.

Συνθέσεις ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Κάλατζιτς (86' Καμπάνταης), Γεωργίου, Σίσιτς (66' Παπουλής), Χόρχε Λόπεθ (76' Κατάι), Σουμπίνιο, Ζόρντι Λόπεθ, Μάντζιος.

Άρης (Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Ντίκο, Μίτσελ, Τόχα, Φατί, Σολτάνι (64' Ιάκομπ), Καστίγιο (76' Βράνιες), Ουμπίντες, Γιαννώτας (64' Ακόστα).

Γκολ: 31' Γιαννιώτας.

Κόκκινες κάρτες: 85' Μάντζιος, 88' Ταυλαρίδης / 78' Ούμπιντες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου