Τελευταία Νέα

2/5/12

Play off: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 1-1


Παρουσιάζοντας δυο πρόσωπα ο Παναθηναϊκός έχασε το πλεονέκτημα των τεσσάρων βαθμών που είχε πριν το ξεκίνημα των πλέι οφ και παραχώρησε ισοπαλία στον Ατρόμητο με 1-1. Κακοί οι πράσινοι στο πρώτο ημίχρονο ανέβηκαν στο δεύτερο όπου δικαιούνταν κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

Όταν σε μια ολόκληρη σεζόν παρουσιάζεις σε κάθε αγώνα δυο διαφορετικά πρόσωπα είναι σίγουρο ότι θα την πληρώσεις κάποιες φορές. Πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζεις καλές ομάδες όπως ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη.

Έτσι στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, ένα ημίχρονο, το δεύτερο όσο καλό και αν ήταν από πλευράς πράσινων δεν έφτανε στους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Έτσι οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος είχαν από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Οι Περιστεριώτες αιφνιδίασαν τους πράσινους προηγήθηκαν στο σκορ και μέχρι το 49' όταν είχαν δοκάρι με τον Καραμάνο ήταν πολύ καλύτεροι του Τριφυλλιού αλλά στα επόμενα 40 τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός άξιζε πέρα για πέρα τη νίκη.

Στο πρώτο μέρος το Τριφύλλι με τους Κατσουράνη και Σιμάο να επανέρχονται σε αγώνα των πράσινων μετά από τις τιμωρίες τους αλλά να μην μπορούν να βοηθήσουν δεν μπορούσε να αναπτυχθεί ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε στο σκορ.

Η αλλαγή του Κουίνσι στην ανάπαυλα και η είσοδος του Καραγκούνη, κυρίως, αλλά και του Νίνη έδωσαν ώθηση στον Παναθηναϊκό που βγήκε στην επίθεση, έκανε φάσεις, έψαξε το γκολ, το πέτυχε και θα μπορούσε να πετύχει και άλλο κάνοντας την ολική ανατροπή αν στο τέλος Τοτσέ και Χριστοδουλόπουλος ήταν πιο εύστοχοι.

Τα στοιχεία του αγώνα:

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλέξας (Μεσσηνίας).

Συνθέσεις ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα (60' Βύντρα), Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης (65' Νίνης), Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον (46' Κούινσι), Τοτσέ.
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυντανίδης, Τόμας, Οικονόμου (65' Νάστος), Δημούτσος, Σφακιανάκης, Πίτου (57' Μήτρογλου), Μπρίτο (57' Ιγκλέσιας), Επστάιν, Καραμάνος.

Σκόρερ: 4' Γκαρσία, 55' Τοτσέ.

Κίτρινες κάρτες: 32' Οικονόμου, 59' Κατσουράνης, 83' Ιτάνζ, 90+ Ιγκλέσιας, 90+ Σφακιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου