Τελευταία Νέα

2/5/12

Play off :ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0


Σε μια ατμόσφαιρα που θύμιζε έναρξη πρωταθλήματος, λόγω της απότομης ζέστης, ο ΠΑΟΚ βγήκε ο κερδισμένος της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ, καθώς νίκησε την ΑΕΚ με 1-0 και μείωσε τη διαφορά στους -2 από τον Παναιθηναϊκό.


Το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, φάνηκε από το πρώτο ημίχρονο ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες, καθώς τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν τον αντίπαλο τους να ξεχωρίσει. Ο Μπόλονι παρέταξε μια ομάδα που στο πρώτο μέρος πίεσε για το γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε και στην επανάληψη έδωσε χώρο στην ΑΕΚ και μόλις έκρινε ότι πρέπει να δώσει ανάσες στην ομάδα το έπραξε, γυρίζοντας στην ουσία την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Κωστένογλου, έστησε την ομάδα με αντίθετες βλέψεις, έδωσε χώρο στο πρώτο μέρος, κλειδώνοντας άριστα τα ατού του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ, πήρε τα ηνία του αγώνα, προβλημάτισε πολύ τους γηπεδούχους, αλλά από το 75΄που η κούραση ήταν εμφανής δεν υπήρξε αντίδραση από τον πάγκο.

Με την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο, να βρίσκει ισόπαλες τις δύο ομάδες, ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ήταν κρίσιμη αναμέτρηση καθώς όποιος από τους δύο κέρδιζε θα μείωνε την διαφορά από την κορυφή στους 2 βαθμούς από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ! 

Τα στοιχεία του αγώνα : 

Γήπεδο: Τούμπα
Διαιτητής/Βοηθοί: Κάκος (Κέρκυρας)/ Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
4ος Διαιτητής/Παρατηρητής: Θάνος (Γρεβενών)/ Αμυγδάλης (Σερρών).

Συνθέσεις ομάδων:


ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο (Γεωργιάδης 74'), Λαζάρ (Ίβιτς 67'), Γκαρσία, Έτο, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (Νιμανί 79'), Αθανασιάδης
ΑΕΚ (Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γεωργέας, Καράμπελας, Λεονάρντο, Φούντας, Μπουγαΐδης, Λυμπερόπουλος (Μπέλεκ 86'), Σιαλμάς (Λαγός 82'), Μάκος (Τσίτας 90'), Καφές

Κίτρινες κάρτες: Μάκος 63', Λυμπερόπουλος 80', Νιμανί 85'.

Σκόρερ: Γεωργιάδης 87' (1-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου