Τελευταία Νέα

9/5/12

ΠΑΣ Γιάννινα :Δεν συνεχίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης!

                                
Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΠΑΕ!

Δεν θα πορευτούν μαζί τελικά στο νέο πρωτάθλημα της Super League, ΠΑΣ Γιάννινα και Άγγελος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο έμπειρος τεχνικός είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και του απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε.

Πλέον η διοίκηση της Ηπειρωτικής ΠΑΕ θα ξεκινήσει την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του, που είναι η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
"Αρνητικά απάντησε ο κ. Άγγελος Αναστασιάδης στην πρόταση για συνέχιση της συνεργασίας με την ομάδα μας και την επόμενη σαιζόν, επικαλούμενος σοβαρούς προσωπικούς λόγους.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, αισθανόμενοι σεβασμό και εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ. Άγγελου Αναστασιάδη, αναγνωρίζοντας την μέγιστη συμβολή του, στην επιτυχημένη αγωνιστική πορεία και παραμονή της ομάδας στη Superleague, επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας μαζί του.
Γι αυτό και τον καλεί, να σκεφθεί ξανά τις επόμενες μέρες, την πρόταση που του έχει γίνει, προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που αποτελεί τον διακαή πόθο και των πολυπληθών φιλάθλων μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου