Τελευταία Νέα

21/5/12

Μέγιερι... τριετίας στον Ολυμπιακό!

                                                  

Ο Μπάλας Μέγιερι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοινώθηκε από την πειραϊκή ΠΑΕ το βράδυ της Δευτέρας.


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της, για τα επόμενα τρία χρόνια, με τον Μπάλας Μέγιερι. Οι πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για αναπροσαρμογή των οικονομικών δεδομένων του συμβολαίου του Ούγγρου αλλά και της ρήτρας του.
Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μέγιερι υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Θέλω να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο. Να κατακτώ πρωταθλήματα και Κύπελλα με την ομάδα και να τιμάμε το όνομα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.
Τη νέα χρονιά θα έχουμε κοντά μας τους οπαδούς μας. Είναι απόλαυση να παίζεις για αυτούς και θέλω και εγώ να τους ζητήσω να στηρίξουν το 4ο αστέρι και να μας βοηθήσουν να το 'ράψουμε' στην φανέλα μας!».
Ο Μέγιερι είχε αποκτηθεί με 200.000 ευρώ από την Φερεντσβάρος και είχε μέχρι πρότινος ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ. Ο παίκτης εκτός από 900 ευρώ μηνιαίο μισθό έπαιρνε 700 ευρώ για ενοίκιο σπιτιού αλλά και αεροπορικά εισιτήρια για την διαδρομή Αθήνα-Βουδαπέστη. Θυμίζουμε πως η ρήτρα του ήταν 1 εκατ. ευρώ.

Δείτε βίντεο μα τον  Μπάλας Μέγιερι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου